Talc Gourmand (Eau de Parfum) (Farmacia SS. Annunziata)
|
Tardes (Eau de Parfum) (Carner Barcelona)
potpourri - sušené růže, muškáty, švestkové křížaly, celerové sušené lístky - vmíchané do tonkového karamelu |
Tasneem (La Via del Profumo)
Exotika v láhvi, ylang-ylang opojný, jako živý podbarvují pryskyřice a koření. |
Tea of the Isles (La Via del Profumo)
Hřebíčkem naočkovaný grep |
Terracotta Le Parfum (Guerlain)
slunce v láhvi, bílé květiny a kokosové mléko s neskutečnou výdrží, která mě ubíjela |
Terracotta Voile d'Été (Guerlain)
Zahradní karafiátky a pižmově (chcete-li máslově-kosatcově) hladká vanilka. Hladká, jako nově rozbalený oblázek mýdla. Dokonalá vůně. DOKONALÁ. A už ukončená výroba :( Trochu ji můžou nahradit karafiátky v Oeillet Bengale (Aedes de Venustas), ale ty nejsou tak hladké, „řežou“ pepřem. |
Terre d'Iris (Miller Harris)
V mechu, jehličí a smůle vyválený citron ozdobený snítkou šalvěje a pomerančovým kvítkem, který se mávnutím proutku promění na krém tuhý jako stará Nivea. |
The Collector: Iris Violet (Alexandre.J)
Ovocně fialková nasládlá vůně s cedrovým základem. |
Tobacco (Franck Boclet)
jablečný kompot ještě teplý a švestkový tabák |
Tobacco Tuberose / Tabachnaya Tuberosa / Табачная Тубероса (Anna Zworykina Perfumes)
Přivonění – lekám se tuberózy. Raději to nepřehnat s aplikací. Jakmile ustoupí omamná bílokvětinová vůně, ukáží se sušené tabákové listy a hořký sypaný jasmínový čaj. |
Na husto svařená a malinko připálená medově sladká marmeláda s tabákem a kořeněný likér |
Tokyo Bloom (The Different Company)
Šťavnaté citrusy a zelené dužnaté listy, bílé květy |
Tolu (Eau de Parfum) (Ormonde Jayne)
Pudrová zelená růže. Nejblíže popis Jiřinky i s tou omítkou a kovovým zábradlím |
Tonka Impériale (Guerlain)
Kadidlová tabáková, po Shalimaru extrait neoslnila |
Traversée du Bosphore (L'Artisan Parfumeur)
cesta po Istanbulu. turecký med, kůže, šafrán, vanilka |
Tuberose (Jo Malone)
medová tuberoza, jakoby utekla z Mahory |
Tulaytulah (Majda Bekkali)
mandle v semišovém sáčku |
hutný čokoládový bonbón s likérovou náplní naditý vanilkou a karamelem