Nemáte někdo nápad kde průběžně shánět konkrétní informace o dopadu Brexitu na CZ občany? Máme v Británii v majetku byt, potřebuji aspoň zhruba vědět jaké se nás dotknou změny - vlastnictví, daně, výnos z pronájmu, jestli není lepší jej okamžitě prodat a tak. Vím, že v tuto chvíli asi nikdo nic konkrétního neví, ale nechci to nechávat na poslední chvíli.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
moora Doklad pouze na vyžádání od zákazníka. Příjem stačí doložit výpisem z účtu.
Pinot Noir dekuju
andulka01 dokud nebude nějaké rozhodnutí, tak nikdo nic neví. Ale tohle vypadá jako otázka na britské orgány, protože to bude jejich rozhodnutí. Takže jejich finanční úřad?
Kora V Brně je podle mě nejlepší restaurace koishi A je přímo pod Špilberkem, pokud byste ho navštívili, což je dobrý tip od Sairon. Dobrá italská i s poledním menu je castellana A výborné dezerty a kávu mají v melounovém cukru, ale ti mají myslím jen fb.
Kromě Špilberku doporučuji dojít přes Petrov /katedrála sv. Petra a Pavla/ na Zelný trh, radnici a do brněnského podzemí.
V Brně je taky pár architektonických skvostů - Vila Tugenhat /o pár ulice dále je dobrá a zrenovovaná funkcionalistická kavárna Era/, vila Low Beer, Jurkovičoa vila a Stiassni.
continuity Catherinne Kdysi jsem nějaký kašmír svetr od nich opravdu měla, asi to bylo ale bez merina. Pokud se pamatuju, nebyl asi špatný. Jen jsem si ho pak srazila v pračce :(
Edit - tak ne, byla to směs, byl to tenhle, uvědomuju si, že to malinko kousalo, ale fakt malinko.
Kora zajdi si na poke do Nija's poke bar nebo brzkou večeři do Ateliéru. Castellana je fajn, tam to mám ráda a nebo i Čtyři pokoje jsou dobrý.
Pokud bys chtěla do vily Tugendhat, prohlídky začínají vždy v celou a je šance se tam dostat i bez rezervace. Hned pod tím je Löw-Beer vila, má boží zahradu, je tam kavárna a výhled na Tugendhat. Jinak klasika kolečko Špilberk, Petrov atd..
Na hadry se můžeš jít kouknout do Rebelionu, Wolfgangu nebo Objectu. A taky doporučuji návštěvu Vavavoom parfumerie.
Sairon notna nellielovett děkuju
Potřebuju rychle (dneska) koupit dárek pro mladýho chlapa. Měla by to být spíš pozornost, ale hezká. Hažte mi se prosím cokoliv vás napadne, já to nějak přeberu :-).
999 já už roky dávám kartu Ambiente, nejen mladejm chlapům, všem...nic světobornýho, ale jsem líná vymejšlet
Mutziputzi To je sice dobrej tip, ale já s ním mám schůzku právě v jedné z restaurací Ambiente, takže dát mu jejich kartu mi přijde blbý (nebo dobrý?
).
999 hele nevim![]()
Mutziputzi Že by s ní rovnou zaplatil...
.
999 jako asi je to takový moc win-win no![]()
Uf, pro chlapy se blbě nakupuje ![]()
Ale když nevím, jestli - a co - čte... nebo co by se mu vysloveně hodilo, tak většinou něco k žrádlu
udělat košík v nějakým slušným lahůdkářství?
Nebo se zajdi mrknout třeba do Pánský pasáže na Příkopech, pro inspiraci: Pero? Doutníček? Zápisník?
Nebo když ne kartu do Ambiente, tak třeba voucher do barber shopu, pokud si na to potrpí (zas aby si nemyslel že je zanedbanej ale!) ![]()
999 olej na plnovous?:D
Prosím o radu. Jsem pozvaná na imatrikulacni/maturitní ples gymnázia (UKDZ v Praze). Mám poraněný palec na noze - 3 stehy. V lodickach je to opravdu dost nepříjemné. Je přípustný nějaký jiný typ obuvi? Případně mate nějaký tip? Dekuji.
KonečněTady Vzhledem k tomu, že na plese bude plno mládeže v čemkoli, ztratí se vše kromě přeskáčů a ploutví. Plus pod dlouhou sukni se dá leccos schovat.
Poraď se přímo tam, až budeš kupovat ten voucher, ne? Čert aby se vyznal, čím si to dneska pajcujou...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje