Mutziputzi Tohle je ono https://www.divadlo.cz/?clanky=martinicky-palac-bude-hostit-rakouskou-inscenaci-alma
Vše o těhotenství a dětech
999 Diky, to me mrzi ze mi uniklo
Když se tu řeší ta jména, co Abcde?
dynda neviem či je Matilda české meno, ale mne sa veľmi páči, ak by som raz mala druhé a nebodaj dievčatko, mala by som vybraté. Keď som čakala syna a nevedeli sme ešte pohlavie, bola v hre aj Olívia, ale potom ma prešla keď som zistila, že nezávisle od seba sme ho chceli dať 3 kamarátky
.
dynda Jedine jmeno, ktere vse splnuje, je Tereza! Samozrejme je to zaroven i nejkrasnejsi jmeno, vime?
volal me nekdo?;)
Sweet Potato ja doma povoluju temer vse, deti tvori vse mozne i nemozne, delaji binec, ale ten pisek byl masakr.
@dynda Mi se líbí Theodora, případně Dorota.
No, nakonec máme dva kluky, ale s tím druhým jménem jsme měli sakra problém. Ještě na porodním sále jsme ho neměli a sestřička se ptala, jestli jsme si jistí, že to bude holka, když jsme chlapecké neuvedli. Je to nakonec František.
DrowRanger Ano, Matylda je I ceske;-).
paktofonika Klasické lego (už ne duplo) je pro 5ti-letého fajn dárek. U nás velmi ceněný. I ten kaleidoskop je fajn, existuje i DIY verze.
brrr My jsme na sale taky jeste nemeli a doktorka ro rozhodla. Argumentem bylo, ze bude urcite hezka jako jsme my:-D. Hahahaha, krasavci jak blazen:-D
Sama krasna jmena tu padaji, Theodora, Thea, Antonin, Meda.....a co Análie , Rolex a Kumálie, vubec je nezminujete. A ty neni zajem?![]()
tzaziki Rolex je výbornej
análii bych raděj vynechala..![]()
Toničky i Toníčky máme po dvou kusech...
Náš je pořád jeden, podle statistiky jsou na okrese 2. Ale trochu na vzestupu je.
Alma to nebude, moc mi to nejde s příjmením.
Matyldu mám v užším výběru, ale taky ji mají kamarádi, plus tu v ulici máme další dvě poměrně neobvyklá jména jejich dětí, což mi přijde trochu úchylný.
dynda to zas keby som mala davat mena este aj podla susedov a celej ulice, tak nevyberiem nic
Ak sa vam nejake meno paci, tak ho dajte, ved ti kamarati a znami ho nevymysleli, nemaju nan vyhradne pravo
ja vylucujem len tie, co ma najblizsia rodina. Aj tak mam hrozny prooblem s chlapcenskymi menami. Jedine, co sa mi pacilo nepasuje k priezvisku. Tak sme daco vybrali ale dufam, ze druhe uz bude dievca, tam mam vybratych mien zo 5! Chlapec asi ostane bez mena.
A ako to tu citam, paci sa mi, ze v Cechach stale ficia klasicke ceske mena, u nas ten pocit nemam.
dynda Já bych se teda zas vyprdla na to, omezovat se datem, kdy bude mít dítě svátek. I kdyby se na svůj svátek narodilo, tak co? Kdyby se mi to jméno líbilo... A aby to nebylo blízko Vánocům, to je podle mě úplně zbytečné omezení.
Pinot Noir To mi naopak přijde vůči tomu dítěti dost ohleduplné. Pokud se má narodit v prosinci, dát mu možnost pořádně si užít svátek. Kolikrát si tu už stěžovaly ty, co to mají 2, ba i 3v1?
Sweet Potato asi záleží na konkrétní rodině, jak moc se u nich svátky oslavují. u nás třeba skoro vůbec, je to fakt jedno
já jsem třeba zjistila že syn má svátek den po mých narozeninách až když mu bylo půl roku:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje