Edge Tak záleží na značce ... Objednala jsem žlutou, ale tedy už minulý rok. Nechci tě odrazovat, jen píšu vlastní zkušenost a dojmy.
Co jste si dnes koupili/y?
Dadoo Souhlas. Ale zní italsky, ne?, takže se tolik nehaní. Já mám pár bot od Wojas a nedám na ně dopustit. Takže ne všechno polský je šmahem shit. A houbové pirohy, čerstvé v nějaký lokální hospodě mi chutnají velice. A Gdaňsk - nádhera. Ale v krámech polský jídlo fakt ne-e.
tak je rozdil jestli polske jidlo v ceskem krame nebo v polskem.polsky trh je velky,koukala jsem tam s otevrenou pusou na nabidku ryb,ruznych lokalnich produktu a vypadalo to dost dobre.to,ze ceske retezce nakupuji divny cokolady za par haleru,to je jina...
stes tak zrovna na wojas sem několikrát koukala, a ten materiál je děsně nekvalitní..sice kůže,ale měkká, hned se odře, nic závratnýho. A byla sem se tam kouknout opakovaně, žádná jednorázová zkušenost (ale zas mám przywastralku)
Souhlasím. Wojas jsou dost hrozný boty... stejně jako la socky - zdálky možná cajk, ale při bližším ohledání (nemluvě o vyzkoušení) radši ruce pryč.
Gino Rossi jsou aspoň italsko-polský (řekla bych, že výrobní náklady budou v Polsku výrazně nižší, tak proto), tak třeba si Taliáni vzhled i kvalitu víc hlídaj ![]()
barbucha gino rossi je asi tak italský jako pietro filipi.
Teď už možná je, ale nějakej Gino Rossi byl jeden ze zakladatelů, fakt to byla italsko-polská záležitost. Pietro Filipi je čistokrevnej českej pepíček ![]()
barbucha Tak zakladatel je jedna vec a stavajici produkce druha. Nemusime chodit daleko. Baťa je zařnej priklad.
barbucha prezentuji se jako "marka polska", od zalozeni 1992 vyrabeji ve Slupsku. Nejakej pan Rossi pry byl u zalozeni a tenhle nazev si zvolili, aby pusobili luxusneji. Hmm...
ja jsem zila v domeni, ze kolem znacky gino rossi Ital snad ani nesel a ze je to ciste polska zalezitost. Nekolikery boty od nich mam a za sebe muzu rict, ze dobry. Jsou urcite drazsi nez lasoc nebo to druhe, co tu bylo zmineno a co si nemuzu vzpomenout. Ale da se vybrat, da se v nich chodit a nejsou hned na odpis.
jinx vsak jo. kdysi jsem cetla rozhovor s majiteli pietro filipi, kde rikali, ze tenkrat byla proste takova doba, kdy bylo lepsi mit italsky nazev, dnes uz by to pry nazvali jinak. o kvalite a designu to vubec nic nerika.
Boty Gino Rossi mi nepřipadaji jako kvalitní boty - občas se mi líbí vzhledově, ale jsou strašně tvrdé
itinka možná jsi měla spíš smůlu? já mám několik párů a tvrdší jsou jen jedny a ani to není žádná hrůza... ostatní -převážně boty typu baleríny jsou naprosto v pohodě...
Videla bych to tak.. Kazdy ma obcas štěstí na dobrej kauf od nepříliš preferovane ci oblíbené znacky a naopak. Netreba pranyrovat nebo shazovat. Nektery diskuze ci argumenty a názory mi pripominaji plamenne diskuze na MP
stes já nevím, ale já mám teda asi s botama lasocki strašné, neuvěřitelné štěstí. ještě nikdy jsem nic nereklamovala. přitom je hodně lidí, co si na ně hodně stěžují.
celkově mám asi hodně polských bot - protože je kupuju na eobuvi, kde hádám všechny ty nikoli nejdražší značky jsou polské? a žádný problém nemám.
za posledních tak 7 let jsem reklamovala asi jen boty z humanicu, protože jedna "funěla". na nic jiného si nevzpomínám.
Jiná Realita no dyť...
Jiná Realita taky mám s lasockama dobrou zkušenost, ale v prodejně bych si vybrala dejme tomu tak 10% sortimentu, zbytek mi přijde už od pohledu šunt, nebo po obutí španělská bota - takže možná je to už samotným výběrem? myslím tím štěstí v tom že si vyberu prostě boty, co mi vyhovují, sedí, jsou pohodlné. a málokteré nosím denně. ale když si nějaké boty fakt oblíbím a nosím pořád, tak na sezónu mi vydrží a víc od nich teda nečekám... určitě ne od bot okolo tisícovky. a taky mám skoro všechno z eobuvi:-)
reklamací pamatuju pár u Bati, tam je fajn (nebo bylo, už tam dlouho nenakupuju) že bez problémů vyměnili nebo vrátili peníze
Já u Lasocek 3x urvala vysokej podpatek. Jednou po prvním obutí, pak po tejdnu a pak po roce. Překvapilo mě, že pokžadý to vyreklamovali v pohode a dali mi novej pár. S padpatkem bych tam tedy už nic nekoupila. Ale měla jsem perka a ty byly super.
Malý synovec sa chce ísť zajtra kúpať,tak som si musela kúpiť plavky (a to som sa držala,že tento rok nové nekupujem
)

funkční sako na kolo a žabky Salomon k vodě

nolita No to by bylo jedině dobře, protože dost jejich bot se mi líbí. Vlastním jedny (jako dá se v nich chodit, ale jsou prostě tvrdé) a zkoušela jsem několikery a vždy byly tvrdé.
itinka taky je možné, že jsi na to nějak citlivější nebo jak to říct... já je třeba nosím normálně na boso a v pohodě...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje