Syed Junaid Alam Wishaah, CPO

03. června 2019 17:27
Offline Iveta1210 banned
Avatar
21 příspěvků moje polička 03. června 2019 17:27

Patří mezi: Dřevité, Intenzivní, Kořeněné, Květinové, Ovocné vůně
Složky: Mandarinka, Ambra, Bergamot, Borůvka, Citrusy, Čokoláda, Gardénie, Hřebíček, Jasmín, Koriandr, Kůže, Malina, Med, Orientální koření, Ostružiny, Oud, Pačuli, Pepř, Růže, Šafrán, Vanilka, Vzácná dřeva

Koupila jsem si nejdříve 0,5 ml vzorek a neodolala si koupit celé balení tohoto luxusního parfému. Tento vzoreček, ze kterého téměř nic neubylo, Vám nyní nabízím s výraznou slevou za 220,– Kč. Ze vzorku jsem jen nanesla tyčinkou vůni na ruku, abych ji vyzkoušela, úbytek tedy není poznatelný.

Parfém s velkou pompou otevírá ovocná linie — šťavnatá mandarinka, lehce nahořklý bergamot a tmavé lesní ovoce. Teplo vzácných dřevin propojené s ostružinami, borůvkami a malinami — to je gurmánská cesta plná svodů a vábení.
Hustě se táhnoucí sametový med s labužnickou čokoládou k sobě láká to nejdráždivější z jedinečných oudových silic a spolu s živočišnou nótou kůže vytváří hlubiny, do nichž se tak krásně padá. Z mystikou opředených vzácných silic přecházíme do květinového aranžmá, s úžasně poskládanou kyticí z růží, omamných gardénií a nasládlého jasmínu. Květiny souzní s orientálním kořením, které se vyznačuje pikantní sladkostí a ukazuje krémovou vanilku s drceným hřebíčkem, svěží pepř v propojení se vzácným šafránem a koriandrem. Svou hru akordů rozehrává v závěrečném vstupu bylinně kořeněné pačuli v tónině s ambrovou hřejivostí.