fotka 28 - Addams´family ...nebo Lolita? Teď nevim....
VIP zjevy
711990 to je ta pani telemedicína?
Tulipelíbily se mi žlutý šaty, oranžový, nějaký světlý. Kromě Verešový a Dejdara bohužel nikoho neznám. Škoda, že tam nebyly popisky. Ještě teda Slováčka jsem poznala. Tam teda partnerka vyhrabala outfit asi z popelnice charity.
Takova blondynka v oranzovych satech byla hezka, taky nevim, kdo to byl.
711990 asi partner zaparkoval hned vedle křoví. Jak se hrabala z auta, dorvaly se jí šaty a zničil účes. Partner ale vypadá (až na ty nakrčený kalhoty) hezky.
711990 Tvl, co přiměje bohatou ženskou, navíc vysokoškolsky vzdělanou, s dětma a fungujícím businessem, se takhle oblíct?
999A co to je za paní?
Musí se v tom skvele tancovat;-)
pecka ok, omlouvam se Dominice Myslivcove, je velice decentne zakryta
Zlata mycí žínka! ![]()
711990 Tvl, co přiměje bohatou ženskou, navíc vysokoškolsky vzdělanou, s dětma a fungujícím businessem, se takhle oblíct?
Manžel? Nebo strašnej nevkus a pravděpodobně kombinace obojího....
Některý šaty jsou ale moc hezký, třeba 14 by se mi bez té čepice líbila moc. :-)
Kokoska Ak myslíte pani v oranžových šatách na fotke č. 17, resp. č. 42, to je myslím Mária Reháková, majiteľka vydavateľstva, ktoré vydáva časopis Slovenka, a organizátorka Bratislavských módnych dní.
Garfie č. 14 je módna návrhárka Jana Pištejová, šaty si navrhla sama. Jej šaty často nosí Andrea Verešová, aj zelené šaty, čo mala na tomto plese Verešová, navrhla J. Pištejová.
dorota Děkuju! Je škoda, že k tomu nejsou popisky, víc lidí by mě zajímalo.
Karja Já si to musela taky najít - Alena Ingrid Pecina,
Jen takový detail, ty nalakovany nehty Bruobohateho jsou strašně odpudivy.
...taky mi její jméno nic neříkalo. Googlila jsem a teda je dost schopná...
myslíš,že chudá ZŠ,bezdětná a na pracáku, by v tom vypadala únosněji?
no já ji sem nechtěla dávat, když mi došlo že má soukromý IG. Ale škodolibě mě potěšilo, že i dle vás triumfla vše
jako já nejdříve myslela že blbě vidím, v pohybu to vypadalo ještě hůř než na fotce
stes ne, ale rekla by sis ze je holt slaba duchem a odmavla to![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje