Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Karja
43573 příspěvků moje polička 13. ledna 2026 22:33

leona mp Hahaha, nebo na emimino;)

Offline andulka01
12617 příspěvků moje polička 17. ledna 2026 14:44

Victoria už se to zlepšuje, ze "zeleného políčka/do nových příspěvků" už to skáče na příslušnou stránku. Na obou compech se mi daří přihlásit, telefon mě nepustí přes zabezpečení.

Ale ono si to sedne. 

Offline Zuzuli
3556 příspěvků moje polička 27. ledna 2026 10:02

Priznavam se, ze trochu panikarim

Jak jsem tu pred vanoci psala o rekonstrukci prsu, ze na ni chci jit ve chvili, kdy se na to budu fyzicky citit, tak jak jsem ted nasla tu bajecnou bajecnou fyzioterapeutku, tak mi to zacalo pripadat realne a objednala jsem se na konzultaci na plastiku. A moje "pujdu na to co nejdriv, nez si to rozmyslim" vzalo nejake velke obratky. V pondeli jdu na fet transfer, kterym mi vyplni pravou stranu hrudniku, aby se tam udelal takovy polstar pro implantat. Mam se do pondeli rozhodnout, jestli chci odsat tuk z bricha a nebo stehen. A za tri mesice jdu na implantaty.

Jako tesim se na leto a saty bez podprsenky, to stiham Zadny ekzem na zpocene kuzi pod silikonovou epitezou.

Takze byl tu nekdo na liposukci a prozradi mi, jake to bylo? A je lepsi bricho a nebo stehna? Jako co boli min

Offline DruI
5350 příspěvků moje polička 27. ledna 2026 10:26

Zuzuli Zkušenost nemám, ale posílám přání, ať ti je udělají hezký a pohodlný :o)

Offline barbucha blogger
34976 příspěvků moje polička 27. ledna 2026 14:24

Zuzuli 

Zkušenost taky nemam, ale řekla bych že bys měla zvolit oblast, kde máš toho tuku víc

Pěkný nový prsa a špeky pryč, to bude super. Budeš jak z Pobřežní hlídky!

Offline Lenka22
2519 příspěvků moje polička 27. ledna 2026 14:33

Zuzulidržím moc palce.

Na fb určitě bude skupina Liposukce nebo něco podobného.

Offline Zuzuli
3556 příspěvků moje polička 27. ledna 2026 14:37

barbucha ja se obavam, ze rozhodne nevezmou tolik, aby to melo nejaky vyrazny vizualni efekt jen nezbytne mnozstvi na doplneni propadleho hrudniku.

A co jsem ted od leta pribrala devet kilo, tak mam materialu vsude dost

DruI Lenka22 diky

Offline Lenka22
2519 příspěvků moje polička 27. ledna 2026 14:44

Zuzuli

Koukla jsem, a je tam min. jedna skupina Liposukce - výměna zkušeností, poradna.

Nejde mi bohužel přidat odkaz ani fotka.

Offline 711990
18258 příspěvků moje polička 27. ledna 2026 14:56

Zuzuli byla jsem na vnitrnich i vnejsich stehnech (davno) a je to uplne v pohode. Bricho se pry dela hur. Bolelo to asi jako namozeny svaly prvni dva dny. Musi se pak nosit komprese, tak mi prijde lepsi celkove ty nohy, dostanes na to takovy elastaky. Na tom brise nevim jak to funguje.

A drzim palce!!

Offline Zuzuli
3556 příspěvků moje polička 27. ledna 2026 15:00

711990 diky, to jsem asi potrebovala slyset. Rikali mi, ze rozhodnuti, jestli bricho a nebo stehna je ciste na me, ale ze ty stehna maji i lepsi tukove bunky na to preneseni.

Offline Sweet Potato
39522 příspěvků moje polička 27. ledna 2026 15:17
Offline Karja
43573 příspěvků moje polička 27. ledna 2026 15:30

Zuzuli Držím palce. Na liposukci byla kámošky segra a jako byla na komplet, tak nosila takový skafandr kompresní. O bolesti nám nic neříkala no, pořád se snažila to zakrýt, aby to nikdo moc nepoznal, tak to jí asi zaměstnávalo víc než bolest:D A výsledky jí teda i vydržely. Držím palce, at to proběhne vše co nejlépe.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2026 10:17

Právě kolem mně projel sypací a metací vůz na chodníky. V Praze je obleva a chodníky jsou už skoro suché

Offline Pinot Noir
29255 příspěvků moje polička 05. února 2026 10:52

Evaeva u nás jsou aktuálně na chodnících vrstvy ledu, který pomalu taje, takže je mokrý, a klouže to jak sviňa. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2026 11:18

Pinot Noir mně to docela pobavilo, protože obvykle se tady prodíme sněhem dva dny než to uklidí. Což teda odpovídá i rychlosti reakce tohoto stroje sněžilo naposledy v úterý a to už to na chodnících tálo.

Offline barbucha blogger
34976 příspěvků moje polička 05. února 2026 12:52
Reakce na Evaeva:

Právě kolem mně projel sypací a metací vůz na chodníky. V Praze je obleva a chodníky jsou už skoro suché

​Stejně tak u nás. Chodníky suché a na starou vrstvu štěrku se dneska radnice rozhodla přidat dalších pár tun

Takže se tu nebude dát chodit ne kvůli náledí nebo sněhu, ale kvůli hromadám šutrů. Patrně má nějaký náš činovník strýčka s kamenolomem.

Offline Karja
43573 příspěvků moje polička 05. února 2026 13:23

barbucha Evaeva Buďte rády, u nás v obci se neudržuje nic moc, občas se jako prohrne, ale to už musí být nějaký větší sněžení....Je to tady o hubu, já pak vždycky trnu, když někam jedu, jak se tam dostanu v těchto podmínkách, ale nemusim být tak uzkostlivá, stačí se dostat 500m od baráku a je to v klidu. Dřív jsem si myslela, že je to jen můj pocit, ale ted mi to potvrdil i kurýr, že jsme v tomhle ohledu nejhorší vesnice na okrese. Vždycky když někam jedu v zimě, do nějaký prdele, mamka trne, jak jsem dojela, nedojela, a já jí říkám mami, bud v klidu, za dvě hodiny cesty je nejhorší silnice stejně vždycky u nás. Podle mě má náš starosta nějaký heslo "neporučíš větru dešti" a máš prostě zpomalit tempo, nejet do práce, vyčkat na příznivější situaci.....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2026 13:36

Karja no u nás se právě moc neuklízí, když sněžíobvykle místo kočáru beru boby. O to víc mně ten sypač dva dny po posledním sněžení překvapil.

Offline barbucha blogger
34976 příspěvků moje polička 05. února 2026 13:41

Karja 

Tak na vesnici se s tím ale tak nějak počítá... příroda vůkol, ničím nerušená idyla prostě

Offline brrr
12075 příspěvků moje polička 06. února 2026 21:06

Přiznavám, že nechápu, co všichni maji proti naši nástupní olympijské kolekci. Zatím byla většina dost nuda.