Začíná směsí svěže štiplavého kardamomu, poměrně krotkého šafránu a prachově sladké skořice, do níž přidáme několik meruněk, které sušíme na podkladu z pálených dřev. I oud je tu podobně jako šafrán ohleduplně zapracovaný, je růžově nasládlý a svou sametovou kouřovostí dodává meruňkám chlupatý povrch. Nechybí mu však ani ten typický nahořklý koženoživočišný tón, ovšem velmi, velmi jemný a navíc zpacifikovaný hřejivou pryskyřičnatou ambrou. Ve své podstatě je to moc milá orientálka, jen v té své jemnosti působí i malinko plošším dojmem, i když na to jsem byla upozorněna už předem. A taky je škoda slabší výdrže.
Začíná směsí svěže štiplavého kardamomu, poměrně krotkého šafránu a prachově sladké skořice, do níž přidáme několik meruněk, které sušíme na podkladu z pálených dřev. I oud je tu podobně jako šafrán ohleduplně zapracovaný, je růžově nasládlý a svou sametovou kouřovostí dodává meruňkám chlupatý povrch. Nechybí mu však ani ten typický nahořklý koženoživočišný tón, ovšem velmi, velmi jemný a navíc zpacifikovaný hřejivou pryskyřičnatou ambrou. Ve své podstatě je to moc milá orientálka, jen v té své jemnosti působí i malinko plošším dojmem, i když na to jsem byla upozorněna už předem. A taky je škoda slabší výdrže.