databáze 174960 vůní od 10931 značek a 2151 parfumérů

1932 (Eau de Toilette) Chanel

1932 (Eau de Toilette)
značka: Chanel
parfumér: Polge, Jacques
rok: 2012
určení: pro ženy
hlava: aldehydy, bergamot, neroli
srdce: šeřík, jasmín, karafiát, růže, ylang ylang
základ: mošusové semínko, kumarin, iralia (látka s ovocně-květinovou vůní, která připomíná fialku), kosatec, pižmo, opopanax, santal, vanilka, vetiver, kadidlo

kolekce Les Exclusifs

Diskuze:
Chanel (Značky)
Komentáře k vůni (3)
Avatar
jerry (27.11.2020 )

Počáteční vodní kosatec s pudrovým prachem zmizel jako pára nad hrncem a nastoupila 31 Rue Cambon ve výrazně odlehčené podobě, doplněná kouřovým vetiverem s nasládlou ovocnou stopou. Vůně je sama o sobě krásná, ale nemohu se zbavit dojmu, že pro řadu Les Exclusifs je tak trochu "obyčejná".

Avatar
Miru (30.4.2016 )

Velmi pěkné, velmi příjemné.
Po usazení vůně je to hebce pižmový jasmín s kosatcovým drhnutím a pikogramy vetiveru s nezbytnou podprahovou/velice decentní chanelade…
1932 má Chanel.
Violet Blonde má Tom Ford…
24/08/14

Avatar
wendulka (29.4.2016 )

Ano, na začátku zavoní společně se vzdušnými aldehydy a kapkou bergamotu a neroli nádherný mrkvový kosatec se zemitými podtóny, který si sem přišel na chvilku odskočit z 28 La Pausa. Jenže co je tahle krátká návštěva platná, 1932 totiž není kosatcovka, ale mydlinková ovocná jasmínovka, kterou po rozvonění lehce doplní růže, banánový ylang ylang a malinkatý karafiátek, který vůni dodá příjemný květinově pikantní podtón.

V základu pak pokaždé na mé kůži květiny převálcuje hřejivé mošusové semínko, jehož zásluhou se to všechno tak nějak slije dohromady a zůstane jen, jak ji Miru nazývá, chanelade: krotký vetiver s pižmem, ždibcem santalu, pár zrníčky vanilky a k tomu jemná vůně fialek. Je to elegantní a na chanelovské poměry i docela vřelá vůně, dokonce mi ani nevadí její intimita, ale příště bych prosila radši tu kosatcovku :) .