Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
42052 příspěvků moje polička 17. prosince 2025 14:05

Josjá jsem se kdysi připletla k debatě dvou manželek truhlářů. V podstatě vyplynulo, že všichni známí už měli kuchyň, jen oni dvouplotýnku na stolku. Řekla jsem si, že může být hůř.

Offline Janulik03
19931 příspěvků moje polička 17. prosince 2025 14:23

Tlapkam všetky, za ich sťažnosti a tiež sa pridám.

Viem prečo som skončila v kancelárskej práci.

A ja blbá som prikývla túto, že sa pozriem na faktúry a že teda dobre, môžem to kľudne urobiť.

A čo?

Otvorím program, nahodíme faktúru a mám takú triasku, ruky sa mi trasú, srdce bûši, mám pocit že sa povraciam.

A som späť spred 5rokmi.

Neviem ako to urobím, ale asi to rovno prestanem skúšať 

Offline continuity
42052 příspěvků moje polička 17. prosince 2025 14:24

Janulik03 tak to jsem teda netušila, že to bylo až tak zlé

Offline Janulik03
19931 příspěvků moje polička 17. prosince 2025 14:27

continuity milosrdne som to zabudla a že už je to preč 

Offline DruI
5464 příspěvků moje polička 17. prosince 2025 14:29

Janulik03 Jestli není životně nutné, abys to dělala právě ty, tak se na to vybodni a netrap se

Offline continuity
42052 příspěvků moje polička 17. prosince 2025 14:32

Janulik03 mam jednu kamarádku. Už říkala loni, když odjížděla ze Silvestra, že dořeši jednu věc a dá rovnou výpověď. No pořád tam je. Co teď popisovala, jsou úplně učebnicové příznaky. 

Většinou to člověk kolikrát sám nevidí, dokud není opravdu pozdě.

.

Offline 999
19535 příspěvků moje polička 17. prosince 2025 14:34

Vari Na Pardubice :-)

Offline Janulik03
19931 příspěvků moje polička 17. prosince 2025 15:18

už je to vyriešené

Offline clothilde
2033 příspěvků moje polička 17. prosince 2025 15:25

Makara jestli my nemame podobne syny. Taky se chysta na vánoční svátky z univerzity v Ams a na letenku a nějakou další dopravu je času dost

Offline continuity
42052 příspěvků moje polička 17. prosince 2025 15:42

clothildeprosím tě do Vánoce je ještě tyden, prakticky máme začátek adventu!

Offline clothilde
2033 příspěvků moje polička 17. prosince 2025 15:54

continuity však jo, času je dost 

Offline Kokoska
34312 příspěvků moje polička 17. prosince 2025 16:18

Garfie zaslouzis si uplne nejlepsi a nejmekci oblak, co v nebi maji! A letiste jsou zradny pasti, uz jsem psala, jak muz ztratil na letisti sako a muzu za to ja!

999 "zaridim to lip" znam taky. V rijnu jsem vybrala firmu na malovani bytu, ktera si vsechno v byte pripravi, vymaluje, uklidi, umeje okna, ze to v listopadu udelaji a bude uklizeno na Vanoce.  Rikam to manzelovi a pry Na to se vykasli, reknu chlapum, co nam opravovali kancelare, bude to za pulku. Za tyden se ptam, jak to vypada. Jojo, rekl jsem mu, ozve se mi. Soucasny stav je ten, ze chlap se neozval, pripominat je to zbytecne, kdyz slibil, ze se ozve. Je nevymalovano, okna jak cune, protoze jsem se tim teda odmitla zabyvat. Nu coz, treba se podari jarni uklid :)

Offline Kokoska
34312 příspěvků moje polička 17. prosince 2025 16:21

Janulik03 prosim te, setri se, jiste jsou tam i jine sily. Vim, ze chces pomoct, ale nemelo by to byt za cenu tve dusevni rovnovahy

Offline Janulik03
19931 příspěvků moje polička 17. prosince 2025 16:24

Kokoska toto je maličký obchodík. Bola tu predtým na ajitelka, sama si navrhuje detské kolekcie oblečenia, k tomu máme hračky ako doplnok obchodu a aj nejaké oblečenie od dodávateľov. Teraz potrebovala niekoho , aby sa mohla venovať deťom a muzovmu biznisu tak som to vzala ja. Len teda zostanem len v obchode, faktúry už nejdem ani myslieť. Sme si to vyjasnili. 

Zostávam len ako doteraz viesť obchod, predávať, objednávať, viesť e-shop.

Offline Garfie
28124 příspěvků moje polička 17. prosince 2025 16:25
Reakce na Mulen:

​to je ještě horší případ, než když jsem zjistila, že se nemáme jak dostat z Helu, protože jízdenky na vlak jsem koupila dvakrát tam

​No to ale byla výborná historka!!!

Offline continuity
42052 příspěvků moje polička 17. prosince 2025 16:54

Kamarádka si takto zabookovala ubytování na lyže až na další rok.

Musím rict, že s jízdenkami a všemožnými cestami se mi dost ulevilo jen tím, že často dostanu k potvrzení rovnou soubor, který importují do kalendáře. Takže hned vidím, kdy začíná ubytování, jak navazují letenky a že jsem někde neudělala chybu. 

Offline Janulik03
19931 příspěvků moje polička 17. prosince 2025 17:42
Reakce na continuity:

Kamarádka si takto zabookovala ubytování na lyže až na další rok.

Musím rict, že s jízdenkami a všemožnými cestami se mi dost ulevilo jen tím, že často dostanu k potvrzení rovnou soubor, který importují do kalendáře. Takže hned vidím, kdy začíná ubytování, jak navazují letenky a že jsem někde neudělala chybu. 

​Tak toto by som potrebovala 

Offline continuity
42052 příspěvků moje polička 17. prosince 2025 17:46

Janulik03 jsou to většinou soubory s příponou .isc

Jinak se mi Samsung kalendář synchronizuje automaticky podle Gmailu, včetně zrušení. Akorát to přehodim do rodinného, pokud je potřeba. 

Teď se mi jedna nevložila, ale s tou jsem dělala dost změn. České dráhy, RegioJet, Ryanair, Smartwings, Booking všechno tam mám. 

Offline Janulik03
19931 příspěvků moje polička 17. prosince 2025 17:52

continuitydiiik pozriem to

Offline letfenixa
10778 příspěvků moje polička 18. prosince 2025 08:05

Môj muž nezvykne práce odkladať, je majster, vie spraviť skoro všetko, ešte si sám vymýšľa roboty a vylepšenia. Ale bola 1 vec, ktorú si sam vymyslel a dosť by nám pomohla a nehýbalo sa to. Tak som v novembri povedala, že som zmierena s tým, že to do Vianoc nebude a to ho rozpohybovalo a už je to hotovo.