Jestli si při pohledu na složení říkáte, jak by kosatec v ní mohl být sametový, pak odpověď zní ano. Objeví se po svěžím citrusovém úvodu s pomerančovou kůrou v hořké čokoládové lázni, jakou znáte ze Sorriso (Profumum Roma) a pomerančovou dužinou, tady je ovšem místo kondenzovaného mléka osvěžený mátou a jalovcovým jehličím. Sametový kosatec zde ovšem rozhodně nehraje dominantní roli. Jde ruku v ruce s miskou hruškového kompotu a pár malinami, politými horkým karamelem, z něhož stoupá jemný obláček vetiverového kouře, který kondezuje do pudrového bílého pižma. Vše nakonec uzavírá ambrově dřevitý základ se špetkou vanilky.
Jestli si při pohledu na složení říkáte, jak by kosatec v ní mohl být sametový, pak odpověď zní ano. Objeví se po svěžím citrusovém úvodu s pomerančovou kůrou v hořké čokoládové lázni, jakou znáte ze Sorriso (Profumum Roma) a pomerančovou dužinou, tady je ovšem místo kondenzovaného mléka osvěžený mátou a jalovcovým jehličím. Sametový kosatec zde ovšem rozhodně nehraje dominantní roli. Jde ruku v ruce s miskou hruškového kompotu a pár malinami, politými horkým karamelem, z něhož stoupá jemný obláček vetiverového kouře, který kondezuje do pudrového bílého pižma. Vše nakonec uzavírá ambrově dřevitý základ se špetkou vanilky.