Veľmi trpký petitgrain. Čakám na nejaký vývoj, na všetky tie hutné zložky a musím priznať, že tam niekde určite budú, pretože ten trpký petitgrain postupne ziska určitý vzdialený hutnoovocný podtón, ale v princípe mám na ruke furt ten trpký, trpkýýý petitgrain.
Z Tauerovy kuchyně... teda laboratoře... se postupně stěhujeme k Francesce Bianchi. Sušené meruňky a švestky s ovocným jasmínem a růžovou marmeládou (nacházíme se někde v přes pár kolen vzdáleném příbuzenství s Une Rose de Kandahar bez skořice a tabáku) se postupně přehoupávají přes hořkosladký pomerančový květ do podoby kosatcově pudrového galbana s troškou měkké kůže, sladce hřejivými pryskyřicemi a vzpomínkami na ovocné tóny ala Luxe Calme Volupté.
Veľmi trpký petitgrain. Čakám na nejaký vývoj, na všetky tie hutné zložky a musím priznať, že tam niekde určite budú, pretože ten trpký petitgrain postupne ziska určitý vzdialený hutnoovocný podtón, ale v princípe mám na ruke furt ten trpký, trpkýýý petitgrain.
Z Tauerovy kuchyně... teda laboratoře... se postupně stěhujeme k Francesce Bianchi. Sušené meruňky a švestky s ovocným jasmínem a růžovou marmeládou (nacházíme se někde v přes pár kolen vzdáleném příbuzenství s Une Rose de Kandahar bez skořice a tabáku) se postupně přehoupávají přes hořkosladký pomerančový květ do podoby kosatcově pudrového galbana s troškou měkké kůže, sladce hřejivými pryskyřicemi a vzpomínkami na ovocné tóny ala Luxe Calme Volupté.