Naprosto souhlasím se slnieckem, spíš ambroxan, než ambra, překvapivě ovšem ne vražedný a stejně tak tu nepůsobí otravně ostrouhanotužkový cedr. Snad je to kombinací s vanilkovým cukrem, sloužícím společně s pižmem jako přísada do creme brulee, ale možná je to jenom proto, že má slabou intenzitu i výdrž.
No, skôr ambroxan, než ambra, skombinovaný s vanilínom. Je to príjemné, zimné, chumlacie, ale tak trochu príliš jednoduché, príliš umelé a príliš krátko to drží.
Naprosto souhlasím se slnieckem, spíš ambroxan, než ambra, překvapivě ovšem ne vražedný a stejně tak tu nepůsobí otravně ostrouhanotužkový cedr. Snad je to kombinací s vanilkovým cukrem, sloužícím společně s pižmem jako přísada do creme brulee, ale možná je to jenom proto, že má slabou intenzitu i výdrž.
No, skôr ambroxan, než ambra, skombinovaný s vanilínom. Je to príjemné, zimné, chumlacie, ale tak trochu príliš jednoduché, príliš umelé a príliš krátko to drží.