Tvářila se jako povedená svěženka, ale je z ní otravka. Snad ani nemůžu uvěřit, že je to možné. Takový obrat. V začátku citrusy, grep, místo melounu spíš rybíz, ale velice brzy je tam obrat k chemickému tónu jasmínu. Cedrové dřevo, vanilka, bílé pižmo vytvoří osvěžovač. Prostě s cedrem se to musí umět.
Rozmačkané bobulka zralého červeného rybízu postupně zakrývané zelenými rybízovými listy s ovocnou žvýkačkou. Bohužel rybízové soaré se velice rychle zvrtlo do štiplavě sladké jasmínové vůně z laciného osvěžovače vzduchu.
Tvářila se jako povedená svěženka, ale je z ní otravka. Snad ani nemůžu uvěřit, že je to možné. Takový obrat. V začátku citrusy, grep, místo melounu spíš rybíz, ale velice brzy je tam obrat k chemickému tónu jasmínu. Cedrové dřevo, vanilka, bílé pižmo vytvoří osvěžovač. Prostě s cedrem se to musí umět.
Rozmačkané bobulka zralého červeného rybízu postupně zakrývané zelenými rybízovými listy s ovocnou žvýkačkou. Bohužel rybízové soaré se velice rychle zvrtlo do štiplavě sladké jasmínové vůně z laciného osvěžovače vzduchu.