U gardénií se většinou obávám houbiček, no to jsem netušila, co je s ní schopen provést Andy. V prvních chvílích je opravdu ostře kořenitě svěží, jak se píše na oficiálních stránkách, trochu zelená a následně i malinko hřebíčková.
Vzápětí se už však prosazuje krémově sladká až máslová gardénie. Ta by byla skvělá, kdyby na ní pan Tauer nenaplácal tu spoustu modelíny, aby jí upevnil na mechový podklad a kolem vysázel lehce zapařené houby.
Mech se sice sám o sobě snaží chladit, ale zároveň je rozpálený od slunce a hořícího klestí (hořkoslaná ambergris), takže o nějaké gardénii za svitu Měsíce nemůže. Teprve, když ji začneme skrápět bíločokoládovou tonkou a zasypávat vanilkovým prachem, modelínu odplavíme a dáme tak vyniknout opět gardénii na hodně, hodně dlouho.
U gardénií se většinou obávám houbiček, no to jsem netušila, co je s ní schopen provést Andy. V prvních chvílích je opravdu ostře kořenitě svěží, jak se píše na oficiálních stránkách, trochu zelená a následně i malinko hřebíčková.
Vzápětí se už však prosazuje krémově sladká až máslová gardénie. Ta by byla skvělá, kdyby na ní pan Tauer nenaplácal tu spoustu modelíny, aby jí upevnil na mechový podklad a kolem vysázel lehce zapařené houby.
Mech se sice sám o sobě snaží chladit, ale zároveň je rozpálený od slunce a hořícího klestí (hořkoslaná ambergris), takže o nějaké gardénii za svitu Měsíce nemůže. Teprve, když ji začneme skrápět bíločokoládovou tonkou a zasypávat vanilkovým prachem, modelínu odplavíme a dáme tak vyniknout opět gardénii na hodně, hodně dlouho.