Nasucho opražený kmín spařený vařícím plnotučným mlékem. To je můj prvotní a počáteční dojem. Zvláštní. Lehce iritující. Na rozhraní mezi "příjemné" a "ne příjemné". Vkrádají se pocity na vařící se brambory ve slupce a mléčnou polévku. Během niterného pátrání po tom, co mi tento vjem nejvíc připomíná, se vůně /pro mě naštěstí/ začíná měnit, kmín sládne a metamorfuje do podoby větrového anýzu v krustě ze světlého karamelu, přidává se vůně předloňského sena, archivního papíru a jemného suchého tabáku. Pozdní podzim budiž pochválen...
//Nezávislou norskou značku Son Venïn založil Dag Solhaug Laska & parfémy z jejího portfolia by měly být zpodobněním přírodního i kulturního dědictví Skandinávie.//
Nasucho opražený kmín spařený vařícím plnotučným mlékem. To je můj prvotní a počáteční dojem. Zvláštní. Lehce iritující. Na rozhraní mezi "příjemné" a "ne příjemné". Vkrádají se pocity na vařící se brambory ve slupce a mléčnou polévku. Během niterného pátrání po tom, co mi tento vjem nejvíc připomíná, se vůně /pro mě naštěstí/ začíná měnit, kmín sládne a metamorfuje do podoby větrového anýzu v krustě ze světlého karamelu, přidává se vůně předloňského sena, archivního papíru a jemného suchého tabáku. Pozdní podzim budiž pochválen...
//Nezávislou norskou značku Son Venïn založil Dag Solhaug Laska & parfémy z jejího portfolia by měly být zpodobněním přírodního i kulturního dědictví Skandinávie.//