Na fordovské poměry bych řekla, že je Oud Fleur poměrně krotkou oudovkou. Oud v ní zavoní lehce medicinálně jen v první fázi společně se štiplavým kardamomem, jiskřivým zázvorem, nasládlou, příjemně živočišnou skořicí a limonádovým růžovým pepřem. Poté ustoupí o krok do pozadí a nechá zpoza suchého šafránového prachu vynořit tureckou růži s její typickou jemně kořeněnou červenoovocnou vůní.
Po rozvonění růži doplní pačuli společně s broskvovou vonokvětkou a dodá jí hebkou sametovost. Vlažné, lehce mazlavé kadidlo, suchá kouřovost labdana, živočišné kastoreum s kůží a ambra v základu ji zase posunou temnějším orientálním směrem. A musím potvrdit i tu zmínku jerry o Kalematu. V úplném dojezdu se totiž ještě objeví akord zkaramelizovaných datlí, který jej v kombinaci s ambrou vzdáleně připomene. Akorát Kalemat je asi tak desetkrát sladší.
Prohřáté sladké dřevo se sladkým kardamonem a ještě sladším prachovým pepřem. Oud zpočátku vystrčil lehce "fekální" drápek, ale zavčasu ho zase zatáhnul. Růžové okvětní plátky macerované ve sladce kořeněné ambře jsou jen finálovou třešničkou. Vůně hustá a luxusní, trochu připomínající méně kořeněný a méně sladký Kalemat
Na fordovské poměry bych řekla, že je Oud Fleur poměrně krotkou oudovkou. Oud v ní zavoní lehce medicinálně jen v první fázi společně se štiplavým kardamomem, jiskřivým zázvorem, nasládlou, příjemně živočišnou skořicí a limonádovým růžovým pepřem. Poté ustoupí o krok do pozadí a nechá zpoza suchého šafránového prachu vynořit tureckou růži s její typickou jemně kořeněnou červenoovocnou vůní.
Po rozvonění růži doplní pačuli společně s broskvovou vonokvětkou a dodá jí hebkou sametovost. Vlažné, lehce mazlavé kadidlo, suchá kouřovost labdana, živočišné kastoreum s kůží a ambra v základu ji zase posunou temnějším orientálním směrem. A musím potvrdit i tu zmínku jerry o Kalematu. V úplném dojezdu se totiž ještě objeví akord zkaramelizovaných datlí, který jej v kombinaci s ambrou vzdáleně připomene. Akorát Kalemat je asi tak desetkrát sladší.
Prohřáté sladké dřevo se sladkým kardamonem a ještě sladším prachovým pepřem. Oud zpočátku vystrčil lehce "fekální" drápek, ale zavčasu ho zase zatáhnul. Růžové okvětní plátky macerované ve sladce kořeněné ambře jsou jen finálovou třešničkou. Vůně hustá a luxusní, trochu připomínající méně kořeněný a méně sladký Kalemat