Za začátku trochu ostrý bonparový černý rybíz, možná podbarvený něčím živočišným. Po rozvonění se zkombinuje s červenavou rebarborou a pastelovým liči a v této podobě se drží dlouho. Po rozvonění je poměrně líbivá. Drží kolem čtyř hodin.
Noki sú proste marhuľové nokerle, tak ako majú byť, s kockou cukru namiesto kôstky, aby to zjemnilo marhuľovú kyslosť, a opraženou múkou na posypanie. Detstvo, leto a pohoda.
Dlouho jsem si myslela, že tropické ovocenky navíc s rybízem nejsou absolutně pro mě. Mango je tu zralé, ale nepřeslazené a krásně vyvěžuje kyselou svěžest liči s rebarborou. Černý rybíz tu není ani sirupovitý, ani bonbónový. Především však je všechno to ovoce zasypané čerstvou chladivou mátou. V této svěží poloze ovšem nezůstane dlouho. Jen do té doby, než vynikne vřelý santal s pryskyřičnatou ambrou, evokující rozpálené písečno-kamenité pláže, lemované stromy.
Za začátku trochu ostrý bonparový černý rybíz, možná podbarvený něčím živočišným. Po rozvonění se zkombinuje s červenavou rebarborou a pastelovým liči a v této podobě se drží dlouho. Po rozvonění je poměrně líbivá. Drží kolem čtyř hodin.
Noki sú proste marhuľové nokerle, tak ako majú byť, s kockou cukru namiesto kôstky, aby to zjemnilo marhuľovú kyslosť, a opraženou múkou na posypanie. Detstvo, leto a pohoda.
Dlouho jsem si myslela, že tropické ovocenky navíc s rybízem nejsou absolutně pro mě. Mango je tu zralé, ale nepřeslazené a krásně vyvěžuje kyselou svěžest liči s rebarborou. Černý rybíz tu není ani sirupovitý, ani bonbónový. Především však je všechno to ovoce zasypané čerstvou chladivou mátou. V této svěží poloze ovšem nezůstane dlouho. Jen do té doby, než vynikne vřelý santal s pryskyřičnatou ambrou, evokující rozpálené písečno-kamenité pláže, lemované stromy.