Znovuobjevená vzpomínka na gurmánské vůně s kosatcem od Guerlainu, jen bez té jejich typické vanilky . To byla jedna z prvních věcí, která mě napadla, tedy jen v první polovině. V začátku jiskří mandarinka v prachovém obláčku sladké skořice, až z ní zůstane jen samotná kůra a v plátcích dopadne do horké lázně z tmavé čokolády. Z té vykvete nejprve zemitý kosatec pomalu se „rozpadající“ do něžných pudrových tónů. Čokoláda nám postupně tuhne a kdosi ji rozdrolí až na prach a uvolňuje tak cestu teplému mléčnému santalu a vůni máslových sušenek v mlžném kouřovém oparu.
Znovuobjevená vzpomínka na gurmánské vůně s kosatcem od Guerlainu, jen bez té jejich typické vanilky . To byla jedna z prvních věcí, která mě napadla, tedy jen v první polovině. V začátku jiskří mandarinka v prachovém obláčku sladké skořice, až z ní zůstane jen samotná kůra a v plátcích dopadne do horké lázně z tmavé čokolády. Z té vykvete nejprve zemitý kosatec pomalu se „rozpadající“ do něžných pudrových tónů. Čokoláda nám postupně tuhne a kdosi ji rozdrolí až na prach a uvolňuje tak cestu teplému mléčnému santalu a vůni máslových sušenek v mlžném kouřovém oparu.