Vůně jako džbánek takzvaně domácí limonády, kterou nabízejí v každé restauraci; co je na ní domácího, to by byla zase rozprava na jiné téma. Takže: šťáva z mandarinky; několik plátků citrónu, máta, patrně se pod ruce připletlo i pár lístků bazalky. To by mohlo stačit, jenže konzumenti to mají rádi sladké, proto dolít bezinkovým sirupem (možná není z bezinek, ale má to napsané na etiketě). Není to špatné, ale tepovou frekvenci to nezvýší.
Vůně jako džbánek takzvaně domácí limonády, kterou nabízejí v každé restauraci; co je na ní domácího, to by byla zase rozprava na jiné téma. Takže: šťáva z mandarinky; několik plátků citrónu, máta, patrně se pod ruce připletlo i pár lístků bazalky. To by mohlo stačit, jenže konzumenti to mají rádi sladké, proto dolít bezinkovým sirupem (možná není z bezinek, ale má to napsané na etiketě). Není to špatné, ale tepovou frekvenci to nezvýší.