Má být Monegalovou jakousi ódou na pozitivní energii slunce a jeho paprsků, Barevně jí však odpovídá pouze v úvodní fázi, kdy ze zralých citrónů vymačkáme šťávu, abychom ji smíchali s lékořicovým anýzem a pichlavou skořicí. Najdeme tu sice i pár chomáčků vanilkově sladké mimózy, které nesměle vytahují hlavičky z hustých lián máslově ovocného ylangu, po rozvonění však naplno přebírá vládu růže.
A tou není nikdo jiný než malinově rudá kráska z Flamenca, zahalená do nahořklého šafránového semiše a lehkého obláčku z agarového dřeva. Jen její ambrová kytara chvilkami zaniká v sladkosti karamelu s vanilkou, který ale překvapivě není úmorný jako např. v Mon Patchouly, kde mu vlhká zemitost pačuli vůbec nesvědčí.
Má být Monegalovou jakousi ódou na pozitivní energii slunce a jeho paprsků, Barevně jí však odpovídá pouze v úvodní fázi, kdy ze zralých citrónů vymačkáme šťávu, abychom ji smíchali s lékořicovým anýzem a pichlavou skořicí. Najdeme tu sice i pár chomáčků vanilkově sladké mimózy, které nesměle vytahují hlavičky z hustých lián máslově ovocného ylangu, po rozvonění však naplno přebírá vládu růže.
A tou není nikdo jiný než malinově rudá kráska z Flamenca, zahalená do nahořklého šafránového semiše a lehkého obláčku z agarového dřeva. Jen její ambrová kytara chvilkami zaniká v sladkosti karamelu s vanilkou, který ale překvapivě není úmorný jako např. v Mon Patchouly, kde mu vlhká zemitost pačuli vůbec nesvědčí.