Tahle má být poctou růžovému Dom Perignon, jednomu z nejslavnějších druhů šampaňského vůbec a to dělá více než důstojně. I když zpočátku se díky kombinaci se šťavnatou hruškou a pomelem (grep to opravdu není) jedná spíše o klasické šampaňské.
Do požadovaného odstínu ho zbarví až křehké okvětní látky, které v něm necháme vylouhovat. Poté ho zlehka zahřejeme s pomocí kadidla a okořeníme trochou palčivě dřevitého hřebíčku. Je sice zvláštní zahřívat šampaňské, ale Dom Rosa to kupodivu velice sluší. V drydownu už ho pak doplní jen směs vzdušných dřev (hlavně cedr a la mléčný santal).
Tahle má být poctou růžovému Dom Perignon, jednomu z nejslavnějších druhů šampaňského vůbec a to dělá více než důstojně. I když zpočátku se díky kombinaci se šťavnatou hruškou a pomelem (grep to opravdu není) jedná spíše o klasické šampaňské.
Do požadovaného odstínu ho zbarví až křehké okvětní látky, které v něm necháme vylouhovat. Poté ho zlehka zahřejeme s pomocí kadidla a okořeníme trochou palčivě dřevitého hřebíčku. Je sice zvláštní zahřívat šampaňské, ale Dom Rosa to kupodivu velice sluší. V drydownu už ho pak doplní jen směs vzdušných dřev (hlavně cedr a la mléčný santal).