Nepříliš sladká pečená jablka na pomezí teplého pyré a štrůdlu, do toho teplé, jemně kořeněné balzámovité dřevo, sluncem prohřáté. Jablka částečně ustoupila do pozadí a zůstalo hebké kořeněné dřevo s jemným vanilkovým nádechem a ozvěnou sladké teplé pryskyřice. Komu se líbí Hermessence Ambre Narguillé či arabky typu Royal Gold či Ibdaa, tak by byl v sedmém nebi (protože toto je podstatně vyšší level)......až do chvíle, kdy zjistí cenu této nádhery....
Jako nadýchané kašmírové polštáře na prostorném divanu, do nichž se vysypala krabička sladkého bílého tabáku a teď tím voní celá místnost. Lenoší si na nich krásná princezna, která si po koupeli natírá svou jemnou pleť olejem s bílým pižmem a po večerech si ráda dopřává právě upečené skořicové šneky s polevou z bílé čokolády navrch ještě posypanou skořicovým cukrem a vanilkový milkshake přímo z čerstvě vydlabaného vanilkového lusku, ozvláštněný jemným popraškem nastrouhaného muškátového oříšku. Tyhle delikatesy jí denně připravují michelinští kuchaři z nejlepších ingrediencí a servírují je jako malá umělecká díla na vyřezávaný dřevěný stolek vedle divanu. Má štěstí, potvora, že nepřibere a může si to dovolit.
Vůni s názvem Bouquet Ideale bych asi na regále přešla bez povšimnutí, protože bych si pod ním představila květinovku. A to bych udělala chybu, tohle vlastně není vůbec květinová vůně. Tento bouquet je ze santalového dřeva s gurmánskou vanilkou a ovocem s krystalky zkaramelizovaného cukru. Je okořeněný skořicí, muškátovým oříškem a tabákovým listem a zahalený do kouřové pryskyřice.
Jaký je podle ideální buket podle Jacques Floriho? Sladce dřevitě kořenitý a hebký jako kašmír. A není lepšího koření než štiplavého skořice a muškátového oříšku, jenž tento buket odhalí. Tvoří ho především měkce dřevitý papyrus a pikantní cedr se špetkou zemitě peprného guajaku. Ovšem nejpříjemnější překvapení přichází až po delším rozvonění. To se totiž ukáže, že dřevo totiž tvoří jen podklad pro kumarin, vanilku a bílé pižmo, které společně vyčarují téměř dokonalé bari mandle, zlehka posypané práškovým cukrem, ovoněné trochou aromatického tabáku, a k tomu sklenku amaretta.
Nepříliš sladká pečená jablka na pomezí teplého pyré a štrůdlu, do toho teplé, jemně kořeněné balzámovité dřevo, sluncem prohřáté. Jablka částečně ustoupila do pozadí a zůstalo hebké kořeněné dřevo s jemným vanilkovým nádechem a ozvěnou sladké teplé pryskyřice. Komu se líbí Hermessence Ambre Narguillé či arabky typu Royal Gold či Ibdaa, tak by byl v sedmém nebi (protože toto je podstatně vyšší level)......až do chvíle, kdy zjistí cenu této nádhery....
Jako nadýchané kašmírové polštáře na prostorném divanu, do nichž se vysypala krabička sladkého bílého tabáku a teď tím voní celá místnost. Lenoší si na nich krásná princezna, která si po koupeli natírá svou jemnou pleť olejem s bílým pižmem a po večerech si ráda dopřává právě upečené skořicové šneky s polevou z bílé čokolády navrch ještě posypanou skořicovým cukrem a vanilkový milkshake přímo z čerstvě vydlabaného vanilkového lusku, ozvláštněný jemným popraškem nastrouhaného muškátového oříšku. Tyhle delikatesy jí denně připravují michelinští kuchaři z nejlepších ingrediencí a servírují je jako malá umělecká díla na vyřezávaný dřevěný stolek vedle divanu. Má štěstí, potvora, že nepřibere a může si to dovolit.
Vůni s názvem Bouquet Ideale bych asi na regále přešla bez povšimnutí, protože bych si pod ním představila květinovku. A to bych udělala chybu, tohle vlastně není vůbec květinová vůně. Tento bouquet je ze santalového dřeva s gurmánskou vanilkou a ovocem s krystalky zkaramelizovaného cukru. Je okořeněný skořicí, muškátovým oříškem a tabákovým listem a zahalený do kouřové pryskyřice.
Jaký je podle ideální buket podle Jacques Floriho? Sladce dřevitě kořenitý a hebký jako kašmír. A není lepšího koření než štiplavého skořice a muškátového oříšku, jenž tento buket odhalí. Tvoří ho především měkce dřevitý papyrus a pikantní cedr se špetkou zemitě peprného guajaku. Ovšem nejpříjemnější překvapení přichází až po delším rozvonění. To se totiž ukáže, že dřevo totiž tvoří jen podklad pro kumarin, vanilku a bílé pižmo, které společně vyčarují téměř dokonalé bari mandle, zlehka posypané práškovým cukrem, ovoněné trochou aromatického tabáku, a k tomu sklenku amaretta.