Trochu vánoční cukroví protože kokosový posyp,marcipánová hmota,slaďárna jak poleno ale Terenziho ,takže nikoli jednotvárná...Ale je tu vetknutá i hůlka mrazilka-frézie,zlaté rampouchy ze kterých pomalu odkapávají nezahuštěná povidla,řeže mrazem až hřeje,jako když sáhneš na led a on se přilepí na kůži-nesmíš cuknout-je potřeba nechat je ohřát,pak zjemní zjihne,roztaje a po těle se rozlije slastné teplo,vanilková tuberóza z Givenchyho černé L´Interdit,rajcovní minizákusek v lascivním tvaru diamantu s do středu naaranžovanou,v růži pošírovanou Nashi aaach
Trochu vánoční cukroví protože kokosový posyp,marcipánová hmota,slaďárna jak poleno ale Terenziho ,takže nikoli jednotvárná...Ale je tu vetknutá i hůlka mrazilka-frézie,zlaté rampouchy ze kterých pomalu odkapávají nezahuštěná povidla,řeže mrazem až hřeje,jako když sáhneš na led a on se přilepí na kůži-nesmíš cuknout-je potřeba nechat je ohřát,pak zjemní zjihne,roztaje a po těle se rozlije slastné teplo,vanilková tuberóza z Givenchyho černé L´Interdit,rajcovní minizákusek v lascivním tvaru diamantu s do středu naaranžovanou,v růži pošírovanou Nashi aaach