Gurmánský zážitek hnaný nikoli přes nos ale žaludkem ,ale jinak...
Steak pro fajnšmekry, wagyu,šťavnatá flákota
Japonské hovězí,co se "nechává" masírovat aby se jeho mezisvalový tuk rovnoměrně rozmístil a marbling tak umocnil prožitek zmlsaného strávníka,mramorování červeným masem připraveným na stupeň rare je zlatavě ambrové,vysochané do ideální výšky,opepřené jistou rukou kuchaře samuraje
Po takovém soustu se jen zapráší
(Suše sladká vůně,vanilka se santalem z Loulou,kořeněná skořicová růže Crimson Rocks)
...a mně se líbí, pokaždé když jsem unavená tak mám chuť na něco sladkého a tohle je uspokojivé(uspokojující :D ),je to zákuskově cukrové ale nelepivé,dá se to kousat a zvedá mi to náladu nikoli žaludek, kombinace složek evokující Indienne Nuits,mají podobný "temperový" základ, vanilku s benzoinem a ambrou tady vnímám mýdlověji,spíš jako malé bublinky a jako majitelce migrén mi dnes naprosto dostačuje i intenzita vůně
Dřevitě kořeněná vůně, která se rozvoněla do přemíry dřevitě pudrové vanilkové sladkosti. Čekala jsem ambru a ono nic - pokud nepočítám spíš jen lehké ambrové závany.
Již jsem pochopila, že přívlastky extreme musím brát u l´artisanovských vůní s rezervou, vždycky je to spíš jen takový výkřik, který se tváří silácky, jenže nakonec mu dojde dech. A ani v tomto případě se nekoná výjimka.
Pro začátek tu máme směs jemně pikantního koření, z něhož asi nejvíc vyčuhuje skořice, dále je to pačuli, vyznačující se tentokrát vlhkou zemitostí. A já tu hřejivou ambru našla. Nevím, zda je to kombinací s vanilkou a ostatními složkami, ale na povrchu vůně se jí daří vytvářet moc příjemnou „hořkosladkou marcipánovou krustu“ s dřevitým nádechem.
Ach, tahle ambra by se mi tak líbila, kdyby … no jak už to však bývá dobrým zvykem, znavená se brzo odebere k odpočinku a zbytek zábavy obstarává již jen vanilka s ještě sladší tonkou. Navíc je nutno podotknout, že v této fázi už je veškerá intenzita vůně v tahu a drží se jen u těla. No a jak jsem před tím naznačila, právě i z hlediska výdrže je opravdu lepší řídit se tím L´Eau v názvu.
Po roce a v chladu
Gurmánský zážitek hnaný nikoli přes nos ale žaludkem ,ale jinak...
Steak pro fajnšmekry, wagyu,šťavnatá flákota
Japonské hovězí,co se "nechává" masírovat aby se jeho mezisvalový tuk rovnoměrně rozmístil a marbling tak umocnil prožitek zmlsaného strávníka,mramorování červeným masem připraveným na stupeň rare je zlatavě ambrové,vysochané do ideální výšky,opepřené jistou rukou kuchaře samuraje
Po takovém soustu se jen zapráší
(Suše sladká vůně,vanilka se santalem z Loulou,kořeněná skořicová růže Crimson Rocks)
...a mně se líbí, pokaždé když jsem unavená tak mám chuť na něco sladkého a tohle je uspokojivé(uspokojující :D ),je to zákuskově cukrové ale nelepivé,dá se to kousat a zvedá mi to náladu nikoli žaludek, kombinace složek evokující Indienne Nuits,mají podobný "temperový" základ, vanilku s benzoinem a ambrou tady vnímám mýdlověji,spíš jako malé bublinky a jako majitelce migrén mi dnes naprosto dostačuje i intenzita vůně
Dřevitě kořeněná vůně, která se rozvoněla do přemíry dřevitě pudrové vanilkové sladkosti. Čekala jsem ambru a ono nic - pokud nepočítám spíš jen lehké ambrové závany.
…začátek nijaký..?.,
ale pak je to ambrová dobrůtka laděná do orientálnogurmánska…
Velmi povedená!.
(tu bych teda taky mohla…)
09/12/09
Již jsem pochopila, že přívlastky extreme musím brát u l´artisanovských vůní s rezervou, vždycky je to spíš jen takový výkřik, který se tváří silácky, jenže nakonec mu dojde dech. A ani v tomto případě se nekoná výjimka.
Pro začátek tu máme směs jemně pikantního koření, z něhož asi nejvíc vyčuhuje skořice, dále je to pačuli, vyznačující se tentokrát vlhkou zemitostí. A já tu hřejivou ambru našla. Nevím, zda je to kombinací s vanilkou a ostatními složkami, ale na povrchu vůně se jí daří vytvářet moc příjemnou „hořkosladkou marcipánovou krustu“ s dřevitým nádechem.
Ach, tahle ambra by se mi tak líbila, kdyby … no jak už to však bývá dobrým zvykem, znavená se brzo odebere k odpočinku a zbytek zábavy obstarává již jen vanilka s ještě sladší tonkou. Navíc je nutno podotknout, že v této fázi už je veškerá intenzita vůně v tahu a drží se jen u těla. No a jak jsem před tím naznačila, právě i z hlediska výdrže je opravdu lepší řídit se tím L´Eau v názvu.