Al Contrario voní jako smetanová pěna s lískooříškovou ganache - pěna je hustá a nadýchaná zároveň, ganache medově vláčná, plná a sytě kakaová...
//To je asi tak vše, co mohu říct, pro popis gurmánských vůní jsem rozhodně stvořena nebyla - ale tahle je fakt tak pěkná, že jsem se alespoň pokusila...//
Lískáč z Angel Muse,žádný blbý tři voříšky ale půlkilovka Nutelly,neměla jsem odvahu zkoušet něco tak hustě sladkého v létě ale asi je to na škodu,orchidej s třtinovým cukrem a kakaem by se mohla rozvinout víc,na zimu je to báječná zahřívací a ňuňací vůně,kapku gumově vanilková,krémově vláčná,sytá,žádné chřoupající krystaly,kompaktnost,dřeva a mýdlový tón v závěru mě zachraňují od inzulinového šoku
Edit: ve světle nových skutečností a jiném klimatu shledávám podobnost s Amouage Material,jen tato je jakoby prachovější a neopilá ,sladce navanilkovatělá
Tahle vůně má údajně zachycovat příjemný pocit z návratu domů. No a čím jiným vás přivítat, než něčím dobrým na zub. Na Al Contrario je poznat, že na ní Paolo Terenzi pracoval ve stejné době jako na Mirabile (V Canto), protože použil stejné creme brulée s flambovaným vanilkovým cukrem navrchu jen s tím rozdílem, že tady do něj zamíchal víc sladu a vynechal davanu s rumem a levandulí.
Místo ní a hřebíčku použil po rozvonění větší množství cukrové třtiny a místo sklenice teplého kondenzovaného mléka si pro nás připravil rovnou celý džbán, tím pádem Al Contrario vyzní daleko víc gurmánštěji, ale taky svíravěji podobně jako třeba Un Bois Vanille. A kupodivu ji neodlehčí ani hromádka lískových oříšků v základu. Komu se tedy líbí jedna nebo druhá vůně, může s klidem vyzkoušet i tuhle, no na mě je už přeslazená.
Al Contrario voní jako smetanová pěna s lískooříškovou ganache - pěna je hustá a nadýchaná zároveň, ganache medově vláčná, plná a sytě kakaová...
//To je asi tak vše, co mohu říct, pro popis gurmánských vůní jsem rozhodně stvořena nebyla - ale tahle je fakt tak pěkná, že jsem se alespoň pokusila...//
Lískáč z Angel Muse,žádný blbý tři voříšky ale půlkilovka Nutelly,neměla jsem odvahu zkoušet něco tak hustě sladkého v létě ale asi je to na škodu,orchidej s třtinovým cukrem a kakaem by se mohla rozvinout víc,na zimu je to báječná zahřívací a ňuňací vůně,kapku gumově vanilková,krémově vláčná,sytá,žádné chřoupající krystaly,kompaktnost,dřeva a mýdlový tón v závěru mě zachraňují od inzulinového šoku
Edit: ve světle nových skutečností a jiném klimatu shledávám podobnost s Amouage Material,jen tato je jakoby prachovější a neopilá ,sladce navanilkovatělá
Tahle vůně má údajně zachycovat příjemný pocit z návratu domů. No a čím jiným vás přivítat, než něčím dobrým na zub. Na Al Contrario je poznat, že na ní Paolo Terenzi pracoval ve stejné době jako na Mirabile (V Canto), protože použil stejné creme brulée s flambovaným vanilkovým cukrem navrchu jen s tím rozdílem, že tady do něj zamíchal víc sladu a vynechal davanu s rumem a levandulí.
Místo ní a hřebíčku použil po rozvonění větší množství cukrové třtiny a místo sklenice teplého kondenzovaného mléka si pro nás připravil rovnou celý džbán, tím pádem Al Contrario vyzní daleko víc gurmánštěji, ale taky svíravěji podobně jako třeba Un Bois Vanille. A kupodivu ji neodlehčí ani hromádka lískových oříšků v základu. Komu se tedy líbí jedna nebo druhá vůně, může s klidem vyzkoušet i tuhle, no na mě je už přeslazená.