Úvodní kombinace šťavnatého červeného pomeranče se sladkostí albízie a lehkým závanem jasmínového hedionu s citrusovými podtóny skutečně připomíná Baccarat Rouge 540, ale pocitově malinko i Pierrovu původní Sucre d´Ebene. Ve srovnání s oběma je Alphaora ovšem provzdušněná mechem, cypřišem a bílým pižmem a obsahuje i špetičku tabáku. Jen je na můj vkus zase až moc intimní.
Úvodní kombinace šťavnatého červeného pomeranče se sladkostí albízie a lehkým závanem jasmínového hedionu s citrusovými podtóny skutečně připomíná Baccarat Rouge 540, ale pocitově malinko i Pierrovu původní Sucre d´Ebene. Ve srovnání s oběma je Alphaora ovšem provzdušněná mechem, cypřišem a bílým pižmem a obsahuje i špetičku tabáku. Jen je na můj vkus zase až moc intimní.