...vláčně obilná, prašným pylem hutná rýžová mléčnost v podobě řidší kaše, provzdušněné pasty, jež se vsakuje do velmi měkkých santalových dřev.
Je to, jako když se v létě pouze v tílku, holými pažemi opřete o dřevěnou ohradu, jejíž rahnoví je opracováním a miliony dotyků dlaní ohlazeno do vysokého lesku - krémově tělesné teplo(bez živočišna) v kombinaci s teplou vůní hebkých dřev, kdy v povětří tančí nespočet pylových zrn
(vlastně se dá souhlasit se všemi recenzenty v databázi)
Jemně mléčné sametové santalové dřevo se prolíná s prašnou rýží vykazující kokosové podtóny a s pudrovým kosatcem. V závěru jej prohřívá nahořklý kašmeran. Projekce je slabší, výdrž přesahuje 3 hodiny. Cena je přestřelená.
Santalové dřevo miluju od dob seznámení se s Lutensem, rýži už méně. A v Santal-Basmati (i vzhledem k ceně) věřím, že byl použit ten nejkvalitnější santal, jelikož je nádherně mléčný. Překvapila mě i samotná rýže. Ani v nejmenším totiž nedrhne, naopak voní po obilí a dodává santalu pudrový nádech stejně jako kosatec, který se objeví po rozvonění. Zásluhou pačuli v další fázi však kosatec ukáže i zemitější polohu. Kašmeran v drydownu pak příjemně zahřeje. Celkově mi Santal-Basmati evokuje stromovou alej, na níž navazují lány obilí, do kterých se opírá slunce a které sousedí s loukou, plnou čerstvě opylených květů.
...vláčně obilná, prašným pylem hutná rýžová mléčnost v podobě řidší kaše, provzdušněné pasty, jež se vsakuje do velmi měkkých santalových dřev.
Je to, jako když se v létě pouze v tílku, holými pažemi opřete o dřevěnou ohradu, jejíž rahnoví je opracováním a miliony dotyků dlaní ohlazeno do vysokého lesku - krémově tělesné teplo(bez živočišna) v kombinaci s teplou vůní hebkých dřev, kdy v povětří tančí nespočet pylových zrn
(vlastně se dá souhlasit se všemi recenzenty v databázi)
Jemně mléčné sametové santalové dřevo se prolíná s prašnou rýží vykazující kokosové podtóny a s pudrovým kosatcem. V závěru jej prohřívá nahořklý kašmeran. Projekce je slabší, výdrž přesahuje 3 hodiny. Cena je přestřelená.
Santalové dřevo miluju od dob seznámení se s Lutensem, rýži už méně. A v Santal-Basmati (i vzhledem k ceně) věřím, že byl použit ten nejkvalitnější santal, jelikož je nádherně mléčný. Překvapila mě i samotná rýže. Ani v nejmenším totiž nedrhne, naopak voní po obilí a dodává santalu pudrový nádech stejně jako kosatec, který se objeví po rozvonění. Zásluhou pačuli v další fázi však kosatec ukáže i zemitější polohu. Kašmeran v drydownu pak příjemně zahřeje. Celkově mi Santal-Basmati evokuje stromovou alej, na níž navazují lány obilí, do kterých se opírá slunce a které sousedí s loukou, plnou čerstvě opylených květů.