Povedená sladká vůně, vhodná spíše pro dámy. Na začátku cítím nádherný ibiškový čaj s cukrem a skořicí. Postupně se k němu přidává štiplavý oudový kouř, po kterém následuje suché dřevo zvolna sládnoucí karamelem. Závěr patří velmi sladkým karamelovým cukrátkům. Zvažoval jsem ji i pro sebe, ale je přece jen dost sladká.
EdP. Vezmeme Hermèssence Ambre Narguilé, ubereme "štrůdlovosti" a naopak přidáme jemně medicinální, akorát tak sladký, teplý ambrový kouř a prohřáté dřevo, a to vše zakápneme dobře uzrálým (minimálně dvacetiletým) koňakem. Dozdobíme tenoučkou vrstvou karamelové polevy. A výsledkem jen vůně ze stejného soudku jako Kalemat, jen o kapku méně sladká a o kapku více ambrově kouřová.
Milovnice sladkých dřevitých vůní typu Kalemat by měly zpozornit. Tahle se otevírá štiplavým kořením a pryskyřicemi, které však vzápětí vystřídá nasládlý labdanový kouř a pálená dřeva. Současně s nimi se objevuje i pár laskomin jako křehoučké sněhové pusinky, kostička nugátu a cukrová vata na špejli s třešňovou příchutí.
Zajímavé ovšem je, že zásluhou dřev a jemného pudrového pižma ani okamžik nepůsobí přeslazeně nebo ulepeně. Možná je to i díky tomu, že není tak intenzivní jako Kalemat, celkově ale drží více než dobře.
Povedená sladká vůně, vhodná spíše pro dámy. Na začátku cítím nádherný ibiškový čaj s cukrem a skořicí. Postupně se k němu přidává štiplavý oudový kouř, po kterém následuje suché dřevo zvolna sládnoucí karamelem. Závěr patří velmi sladkým karamelovým cukrátkům. Zvažoval jsem ji i pro sebe, ale je přece jen dost sladká.
EdP. Vezmeme Hermèssence Ambre Narguilé, ubereme "štrůdlovosti" a naopak přidáme jemně medicinální, akorát tak sladký, teplý ambrový kouř a prohřáté dřevo, a to vše zakápneme dobře uzrálým (minimálně dvacetiletým) koňakem. Dozdobíme tenoučkou vrstvou karamelové polevy. A výsledkem jen vůně ze stejného soudku jako Kalemat, jen o kapku méně sladká a o kapku více ambrově kouřová.
Milovnice sladkých dřevitých vůní typu Kalemat by měly zpozornit. Tahle se otevírá štiplavým kořením a pryskyřicemi, které však vzápětí vystřídá nasládlý labdanový kouř a pálená dřeva. Současně s nimi se objevuje i pár laskomin jako křehoučké sněhové pusinky, kostička nugátu a cukrová vata na špejli s třešňovou příchutí.
Zajímavé ovšem je, že zásluhou dřev a jemného pudrového pižma ani okamžik nepůsobí přeslazeně nebo ulepeně. Možná je to i díky tomu, že není tak intenzivní jako Kalemat, celkově ale drží více než dobře.