Aneb sólo pro kosatec. Máme tu kosatec štiplavě svěže zelený, zemitý i s kořenem a lehounce mrkvový, který se však po chvilce zahalí do něžného kouřového obláčku. Znovu z něj vystoupí jako kosatec máslový, prohřátý slunečními paprsky v podobě ambry.Jak se vůně dál rozvíjí, stává se květ kosatce křehčím a vzdušnějším a skrývá uvnitř jemné prachové částečky pylu. Proč ale musí být tak tělový a i proč ho moje kůže do hodiny sežere?
Kosatec - skoro soliflor. Ale vůně je to pěkná, taková elegantní - a neuvěřitelně podobná Hirisu (no kosatec). Ale ta ne-výdrž....
Aneb sólo pro kosatec. Máme tu kosatec štiplavě svěže zelený, zemitý i s kořenem a lehounce mrkvový, který se však po chvilce zahalí do něžného kouřového obláčku. Znovu z něj vystoupí jako kosatec máslový, prohřátý slunečními paprsky v podobě ambry.Jak se vůně dál rozvíjí, stává se květ kosatce křehčím a vzdušnějším a skrývá uvnitř jemné prachové částečky pylu. Proč ale musí být tak tělový a i proč ho moje kůže do hodiny sežere?