Horké balzámově kořeněné dřevo, jemná likérová sladkost s nádechem vanilky - taková adventní vůně. Gurmánské tóny postupně vyprchaly, koření se trochu utlumilo,ale dřevo macerované v vroucí ambrové pryskyřicí zůstalo - za ním se někde daleko schovává kousíček hodně sladké lékořice. Tohle je dobré, sakra dobré...
Kombinace fíku a kosatce je ošemetná věc a když se zpracuje na svěží způsob, ne vždy se úplně vyvede, jako tomu třeba bylo u AA Figue Iris. Ovšem když se zemitý kosatec smíchá místo klasického fíku s fíkovým medem, zasype se hromadou luxusního kardamomu a nechá se lehce ožehnout oudem a zdřevnatět zemitě peprnou vůní guajakového dřeva na zahřívací orientální způsob, to už je potom jiné kafe.
Samozřejmě by to nebyl Pierre, aby kromě medu nepřidal ještě něco sladkého navíc, konkrétně mexickou vanilku s vůní hořkosladkého karamelu a švestek a stejnou pryskyřičnatou ambru jako v PG13 Brulure de Rose. Nad pozdejší PG24 Indochine ale vyčnívá právě tou vyvážeností sladké a kořenité stránky, což z ní dělá mnohem víc než jenom další gurmánku.
Horké balzámově kořeněné dřevo, jemná likérová sladkost s nádechem vanilky - taková adventní vůně. Gurmánské tóny postupně vyprchaly, koření se trochu utlumilo,ale dřevo macerované v vroucí ambrové pryskyřicí zůstalo - za ním se někde daleko schovává kousíček hodně sladké lékořice. Tohle je dobré, sakra dobré...
Kombinace fíku a kosatce je ošemetná věc a když se zpracuje na svěží způsob, ne vždy se úplně vyvede, jako tomu třeba bylo u AA Figue Iris. Ovšem když se zemitý kosatec smíchá místo klasického fíku s fíkovým medem, zasype se hromadou luxusního kardamomu a nechá se lehce ožehnout oudem a zdřevnatět zemitě peprnou vůní guajakového dřeva na zahřívací orientální způsob, to už je potom jiné kafe.
Samozřejmě by to nebyl Pierre, aby kromě medu nepřidal ještě něco sladkého navíc, konkrétně mexickou vanilku s vůní hořkosladkého karamelu a švestek a stejnou pryskyřičnatou ambru jako v PG13 Brulure de Rose. Nad pozdejší PG24 Indochine ale vyčnívá právě tou vyvážeností sladké a kořenité stránky, což z ní dělá mnohem víc než jenom další gurmánku.