So much k "risk je zisk"....
Tovaren na fejky priamo v Spanielsku
Vůbec mě to nepřekvapilo - Vinted je tak přecpaný fejky, že u některých značek je to víc jak 90% (a prakticky vše inzerují Poláci).
Předpokládala jsem, že ta výroba bude spíš někde v Polsku. A ono zatím Španělsko.
jerry Je to nechutné, nejlepší je kupovat přímo od výrobce/parfuméra, ale nejpohodlnější to někdy není. Nebo alespoň z ověřených e-shopů, o nichž víme, že nakupují přímo u výrobce.
Upřímně by mě zajímalo, jak ty padělky voní. A za kolik to jsou schopni vyrobit a za kolik to prodávají.
Dívala jsem se dneska na jedno video a bohužel se fakt hodně zlepšili.
Miniaturky bijí do očí, tipuji, že to zatím poznám, ale klasická balení mají opravdu hodně kvalitní.
Cca před rokem jsem na FB viděla fotky z nějaké polské tržnice a byly to většinou niche značky (plus Hermes, Dior, Chanel), asi nejvíc napodobovaný mi přišel Kurkdjian. Ale že se pustili i do Guerlaina, to už se fakt zbláznili.
...přesně tak.
...myslím, že budou velmi k nerozeznání!. Protože už před pár lety si pamatuji kolegyni, které říkám, že pěkně voní a ptám se, že si koupila Coco Mademoiselle.? A ona že jo, za pár stovek velkej flakon od nějaké české firmy s napodobeninami
(první dojem fakt hodně hodně zdařilé)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“