Tovaren na fejky priamo v Spanielsku

21. února 2026 22:31
Offline jerry
10836 příspěvků moje polička 22. února 2026 20:43

slniecko 

Vůbec mě to nepřekvapilo - Vinted je tak přecpaný fejky, že u některých značek je to víc jak 90% (a prakticky vše inzerují Poláci).  

Předpokládala jsem, že ta výroba bude spíš někde v Polsku. A ono zatím Španělsko.

Offline Korsičanka blogger
13294 příspěvků moje polička 23. února 2026 15:29

jerry Je to nechutné, nejlepší je kupovat přímo od výrobce/parfuméra, ale nejpohodlnější to někdy není. Nebo alespoň z ověřených e-shopů, o nichž víme, že nakupují přímo u výrobce. 

Offline Mitzi admin
1442 příspěvků moje polička 26. února 2026 22:52

Upřímně by mě zajímalo, jak ty padělky voní. A za kolik to jsou schopni vyrobit a za kolik to prodávají.

Dívala jsem se dneska na jedno video a bohužel se fakt hodně zlepšili.

Miniaturky bijí do očí, tipuji, že to zatím poznám, ale klasická balení mají opravdu hodně kvalitní.

Cca před rokem jsem na FB viděla fotky z nějaké polské tržnice a byly to většinou niche značky (plus Hermes, Dior, Chanel), asi nejvíc napodobovaný mi přišel Kurkdjian. Ale že se pustili i do Guerlaina, to už se fakt zbláznili.

Offline Miru
16049 příspěvků moje polička 27. února 2026 06:50

Korsičanka 

...přesně tak.

Mitzi 

...myslím, že budou  velmi k nerozeznání!. Protože už před pár lety si pamatuji kolegyni, které říkám, že pěkně voní a ptám se, že si koupila Coco Mademoiselle.? A ona že jo, za pár stovek velkej flakon od nějaké české firmy s napodobeninami(první dojem fakt hodně hodně zdařilé)

Offline Korsičanka blogger
13294 příspěvků moje polička 27. února 2026 10:37

Miru A to byla česká firma! Tak si představme, jak vypadá výsledek velké, finančně zabezpečené firmy na fejky, s chemikem a jeho moderními spektrálními přístroji

Mitzi Už mnoho flakonů od MFK má batch cod, který známé kosmetické kalkulátory označují jako ERROR

Offline Miru
16049 příspěvků moje polička 27. února 2026 10:45

Korsičanka 

...no, právě!.

Jj, fakt nejlépe kupovat u ověřených prodejců.