Může být minerální voda svěží a temná zároveň? Pro Christiana Plesche to není žádný problém. Stačí do ní kromě šťávy z přírodních citrusů nastrouhat trochu zázvoru a pořádnou hrst kardamomu, aby jí kromě chladivosti dodali říz. Avšak tu pravou hloubku získá teprve, když si k ní dáme jedno dobře vychlazené sladové černé pivo s neobvyklými tóny lehce zkaramelizovaných hroznů. Přitom vás obklopuje lehká vůně čerstvě rozkvetlého jasmínu a orchidejí a cedrového jehličí.
Může být minerální voda svěží a temná zároveň? Pro Christiana Plesche to není žádný problém. Stačí do ní kromě šťávy z přírodních citrusů nastrouhat trochu zázvoru a pořádnou hrst kardamomu, aby jí kromě chladivosti dodali říz. Avšak tu pravou hloubku získá teprve, když si k ní dáme jedno dobře vychlazené sladové černé pivo s neobvyklými tóny lehce zkaramelizovaných hroznů. Přitom vás obklopuje lehká vůně čerstvě rozkvetlého jasmínu a orchidejí a cedrového jehličí.