Upřímně řečeno nechápu změnu názvu na Noir Marine, moře to neevokuje ani omylem, leda by šlo o zaprášeného a začouzeného námořníka s plnou pusou ultra svěžích mátových bonbónů. Prvotní název orientální máta, to už odpovídá, neboť celá vůně se točí právě kolem máty. Ze začátku je ledově svěží, doprovází ji spousta drceného štiplavého pepře a popelník, napěchovaný po okraj.
Po rozvonění se nám krémově uhladí a voilà, máme z ní mátovou zubní pastu, kterou na hladkém cedrovém podkladu smícháme se špetkou hřejivé "prachové" ambry a "pudrového" pižma. Kdyby s touhle kuriozitou přišel Bertrand Duchaufour, tak to pochopím, ale proč proboha Pierre?
Upřímně řečeno nechápu změnu názvu na Noir Marine, moře to neevokuje ani omylem, leda by šlo o zaprášeného a začouzeného námořníka s plnou pusou ultra svěžích mátových bonbónů. Prvotní název orientální máta, to už odpovídá, neboť celá vůně se točí právě kolem máty. Ze začátku je ledově svěží, doprovází ji spousta drceného štiplavého pepře a popelník, napěchovaný po okraj.
Po rozvonění se nám krémově uhladí a voilà, máme z ní mátovou zubní pastu, kterou na hladkém cedrovém podkladu smícháme se špetkou hřejivé "prachové" ambry a "pudrového" pižma. Kdyby s touhle kuriozitou přišel Bertrand Duchaufour, tak to pochopím, ale proč proboha Pierre?