Inspirací pro tuto vůni se prý stala návštěva zmrzlinového a parfémového salonku ve Fortnum & Mason. Zpočátku voní spíš trpce zelené a svěže po nastrouhané citronové kůře a sušených čajových lístcích, které právě přeléváme v šálku horkou vodou a necháváme louhovat a jen zlehka si pak čaj osladíme třpytivě medovou plumérií. Vanilka se objeví až po rozvonění, i když do zmrzliny nebo do sorbetu má podle mě daleko, na to je Centrepiece hlavně díky plumérii až příliš hřejivá.
Osobně bych ji přirovnala spíš k vanilkovému soufflé, přelitém medem a čokoládovým topingem. Až sem je kvalitativně zpracovaná na úrovni vůní Profumum Roma. Dokonce má s nimi srovnatelnou intenzitu a výdrž. Jediným jejím menším nedostatkem je pižmo a cedr. To sice jednou stranou tlumí tu medovou sladkost, zároveň však způsobuje podobné drhnutí jako ve Vanille Exquise (Annick Goutal) a trochu mi brání si ty všechny ty dobroty plnohodnotně vychutnat.
Inspirací pro tuto vůni se prý stala návštěva zmrzlinového a parfémového salonku ve Fortnum & Mason. Zpočátku voní spíš trpce zelené a svěže po nastrouhané citronové kůře a sušených čajových lístcích, které právě přeléváme v šálku horkou vodou a necháváme louhovat a jen zlehka si pak čaj osladíme třpytivě medovou plumérií. Vanilka se objeví až po rozvonění, i když do zmrzliny nebo do sorbetu má podle mě daleko, na to je Centrepiece hlavně díky plumérii až příliš hřejivá.
Osobně bych ji přirovnala spíš k vanilkovému soufflé, přelitém medem a čokoládovým topingem. Až sem je kvalitativně zpracovaná na úrovni vůní Profumum Roma. Dokonce má s nimi srovnatelnou intenzitu a výdrž. Jediným jejím menším nedostatkem je pižmo a cedr. To sice jednou stranou tlumí tu medovou sladkost, zároveň však způsobuje podobné drhnutí jako ve Vanille Exquise (Annick Goutal) a trochu mi brání si ty všechny ty dobroty plnohodnotně vychutnat.