Sladká ovocná žvýkačka postupně přecházející v hustý ovocný koktejl melounu, manga a sladkého ananasu v plážovém baru, s dojezdem v podobě cukrovým prachem bohatě obalených marshmallow. Není ani přeslazená, ba ani ulepená...a ani to není vůně pro malé holčičky - naopak je nositelná i pro ty, kterým už -cet dávno bylo.
Mandlový krém smíchaný s broskvovým nápojem Tang z prášku blahé paměti. Později generické krémové bílé kytky s prohřátým pižmem a stále "prosvítající" broskví, tentokrát spíš pudrovou.
S kompotovanou sladkou hruškou a nakysle svěžím rybízem se ještě připomene původní Ananda, ale mandle, obalené v práškovém cukru s hustou sladkou broskvovou šťávou ji odvedou na rozdíl od své předchůdkyně k lehce gurmánským vodám stejně jako mandlové mléko, které se přidá po rozvonění a díky němuž Ananda Dolce vyzní mnohem dřív a mnohem víc krémověji.
Bílé květiny jsou zde sice taky stále patrné, ale tady stojí vyloženě jen v podbarvovací úloze na pozadí, protože Ananda Dolce je celou dobu v první řadě zahřívací krémová mandlovka s přezrálou sladkou broskví. Trochu pudrovosti získá vůně teprve až v základu zásluhou hebkého bílého pižma, vanilky a pryskyřičnaté ambry, jímž se opět vzdáleně ozve původní Ananda. S odnožemi vůní to vyjde málokdy, ale tahle se Micallefu povedla.
Sladká ovocná žvýkačka postupně přecházející v hustý ovocný koktejl melounu, manga a sladkého ananasu v plážovém baru, s dojezdem v podobě cukrovým prachem bohatě obalených marshmallow. Není ani přeslazená, ba ani ulepená...a ani to není vůně pro malé holčičky - naopak je nositelná i pro ty, kterým už -cet dávno bylo.
Mandlový krém smíchaný s broskvovým nápojem Tang z prášku blahé paměti. Později generické krémové bílé kytky s prohřátým pižmem a stále "prosvítající" broskví, tentokrát spíš pudrovou.
S kompotovanou sladkou hruškou a nakysle svěžím rybízem se ještě připomene původní Ananda, ale mandle, obalené v práškovém cukru s hustou sladkou broskvovou šťávou ji odvedou na rozdíl od své předchůdkyně k lehce gurmánským vodám stejně jako mandlové mléko, které se přidá po rozvonění a díky němuž Ananda Dolce vyzní mnohem dřív a mnohem víc krémověji.
Bílé květiny jsou zde sice taky stále patrné, ale tady stojí vyloženě jen v podbarvovací úloze na pozadí, protože Ananda Dolce je celou dobu v první řadě zahřívací krémová mandlovka s přezrálou sladkou broskví. Trochu pudrovosti získá vůně teprve až v základu zásluhou hebkého bílého pižma, vanilky a pryskyřičnaté ambry, jímž se opět vzdáleně ozve původní Ananda. S odnožemi vůní to vyjde málokdy, ale tahle se Micallefu povedla.