Vetiver v mnoha podobách - sladký, posléze přecházející do vlhkého lesa se zeleným jehličím a zbytky pryskyřice. V jeden moment se objevil i závan sušeného kopru. Po úplném rozvonění se ustálil do vetiveru jemného, sladce kouřového, s usušenou pomerančovou kůrou. A se skvělou výdrží....
V tomto případě má jít o autentickou interpretaci vetiveru ze Srí Lanky. No a kolem vetiveru se to opravdu točí už od začátku, kdy je citrusově hořký, zemitý a kouřový. Poté se přidá vůně jehličí, muškátového oříšku a kopru, který zmiňovala jerry, fuj. Ten naštěstí někdo zanedlouho polije absintem, čímž eliminuje jeho působení. Skutečně krásný vetiver vás čeká však až v základu: je suchý, kouřový už jen nepatrně, neznatelně vanilkové nasládlý, což velmi zajímavě kontrastuje s jeho vlastními slanými podtóny a především si nám hoví na vlhkém "sametově" mechovém podkladu.
Vetiver v mnoha podobách - sladký, posléze přecházející do vlhkého lesa se zeleným jehličím a zbytky pryskyřice. V jeden moment se objevil i závan sušeného kopru. Po úplném rozvonění se ustálil do vetiveru jemného, sladce kouřového, s usušenou pomerančovou kůrou. A se skvělou výdrží....
V tomto případě má jít o autentickou interpretaci vetiveru ze Srí Lanky. No a kolem vetiveru se to opravdu točí už od začátku, kdy je citrusově hořký, zemitý a kouřový. Poté se přidá vůně jehličí, muškátového oříšku a kopru, který zmiňovala jerry, fuj. Ten naštěstí někdo zanedlouho polije absintem, čímž eliminuje jeho působení. Skutečně krásný vetiver vás čeká však až v základu: je suchý, kouřový už jen nepatrně, neznatelně vanilkové nasládlý, což velmi zajímavě kontrastuje s jeho vlastními slanými podtóny a především si nám hoví na vlhkém "sametově" mechovém podkladu.