Luna Tak ať ti s ní zmizí úplně!
Co parfémového vám udělalo radost?
Lu, když já teď hodně dlouho nic pořádného nezkoušela. Mám v hlavě krásu Lost Cherry a taky jsem nas***á, že houby drží. Takže bych nějaké vůně s třešněmi musela zkusit a porovnat...
No, ale zkus naslepo tu jednu, co o ní už delší dobu uvažuješ
(taky si vybavuji, že byla kdysi krásná od Cartier Délices, ale ta už se asi nevyrábí.?. To by věděla nejspíš jerry)
Ano, nevyrábí. Stejně jako Si Lolita Eau de Minuit 2012, což byly zase moje oblíbené "třešně".
Aktuálně je to s třešněmi v mainstreamu dost bída - jediné některé LRPN (za sebe doporučuju Ma Robe Velours).
Dnes přicestovala kosatcová Infusion od Prady. To je taková krása!
Dalia Gratuluju,Dali, ačkoliv jsem teď na jiné vlně, kosatcovky taky můžu. Jen je ne vždy úplně vnímám:)
Korsičanka Zrovna tuto vůni jsem moc chtěla před lety, ale nikdy na ni nedošlo. Ted jsem nadšená, že ji konečně mám.
Renusatko Já mu snad po letech, kdy ho mám kdesi pod zámkem, znovu dám šanci - myslím Slonovi!
Hanka H Tomu starému dej, neb mně se teď zdá dost reformulovaný Nebo si můj nos zvykl na pecky
Renusatko parada, at Ti krasne voni!!!
Renusatko Gratuluji! Také se mi Slon nedávno jaksi hodně zalíbil.
Dalia A vedle nabízí Pavla flakon Mahory, už ji nechceš?
Korsičanka Chci chci chci ...
Taky se mi nový Slon zdá reformulovaný - kolegyně v práci si ho pořídila, dává si několik střiků a vůně na ní (a za ní) je krásná, ale fakt jemná...
daniela Já mám výhodu, že z dřívější doby si ho nepamatuju.
Korsičanka Nezda se ti to. Hodne ho utlumili, coz me stve. Snad uz neexistuje zadna poradna pecka.
Luna Já jsem si ted vzpomněla na vůni, která by se Ti možná líbila a kterou jsem měla ve svých parfémových začátcích. Už se ale, myslím, nevyrábí.
https://www.parfumanie.cz/database/detail/in-black-jesus-del-pozo
Korsičanka daniela Slon, a jemný?! Přišla jsem o další životní jistotu . Vzorek jsem včera neúspěšně hledala, ale stejně už by byl zkažený - je odhadem nejméně 5 let starý, příležizostně někde ozkouším.
Luna Chceš pecky? Namátkou - Astoora, Laudano Nero a další od Tiziany Terenzi, Flamenco (Ramon Monegal), Lion ....To jsou nosorváče - aspoň tedy pro mne.
Nejnovější komentáře k vůním

Nejnovější články
Zahrada vůní

Uvedení Parfum d'Empire ve Vavavoom

Zmysel a zmysly