www.allaviolettaboutique.com

04. zaří 2015 23:42
Offline wendulka admin
Avatar
16570 příspěvků moje polička 04. zaří 2015 23:42

Vím, že andry varovala ohledně velmi nepříjemné zkušenosti s reklamací, ale protože v nedávné době naskladnili několik vzorků vůní, které by se mi jinde blbě sháněli, navíc tady byly pohromadě a k tomu měli Dragée od Reminiscence s příjemnou slevou, rozhodla jsem se to po dvou letech přece jen risknout a objednala jsem na začátku srpna (10.8.).

No a ty služby šly opravdu dolů i co se týče samotné objednávky. Přestože na stránkách uvádějí, že do ČR posílají UPS, tak to už dávno neplatí. Dokonce ani neposílají přes GLS, jako to bylo při mé poslední objednávce. Je to tak, že odešlou sice hned následující pracovní den po objednávce, ale žádné upozornění na e-mail o expedici vám nepřijde. Pouze na italské verzi se vám status objednávky změní na being processed. Je tam i číslo zásilky (na anglické verzi už není!), ale to je vám dost k ničemu, když nevíte, kterou kurýrní službou to odešlo.

To jsem z nich vyrazila tentokrát až na druhý pokus (13.8.), kde už jsem si na rovinu postěžovala, že na mou první odpověď nereagovali, čili vřele doufám, že tentokrát mi odpoví a teprve jsem se dozvěděla, že to bylo prostřednictvím SDA Courrier. Což bylo fakt brzo, protože tou dobou už mi to ukázalo, že balíček je v tranzitu a už v ČR.

Teď ale, u koho v ČR skončil, že? Původní číslo zásilky je vám totiž k ničemu a nemáte šanci zjistit, kdo vám ho v ČR bude vlastně doručovat. To jsem zjistila až o den později, kdy zvonil balíkář České pošty a doručovat to jako EPG - obchodní balík ze zahraničí - bohužel to nemají s tím SDA Courrier propojené jako např. s Deutsche Post.

No a co se týče balení zásilek, tam to zůstalo při starém: zabaleno v bublinkovém sáčku, dáno do papírové tašky a strčeno do velké igelitové obálky, čili nijak zvlášť bezpečně, pokud by se k tomu během přepravy někdo choval neurvale. Naštěstí mi vše došlo v pořádku. Poslali čtyři originální vzorky zdarma dle jejich výběru, ale dva byly mainstream, dvě nikovky, z toho jeden pánský a druhý dámský, co už jsem znala, tak nic no.

Když to tedy vezmu sumárně, k další objednávce u nich bych se odhodlala pouze v případě nouze, protože je to s nimi fakt adrenalin. No ale když budu hodně benevolentní, tak na druhou stranu na rozdíl od oficiálního e-shopu Technique Indiscrete alespoň to zboží opravdu odesílají.

Vaše zkušenosti?

Offline wendulka admin
Avatar
16570 příspěvků moje polička 16. srpna 2016 17:07

Po roce jsem se opět odhodlala k objednávce a musím zkonstatovat, že se v podstatě nic nezměnilo. Stále odesílají následující pracovní den po objednávce, stále ale od doby, co přestali posílat prostřednictvím UPS, neposílají upozornění o expedici, pouze na italské verzi se vám objeví číslo zásilky. A to je vlastně jediná změna oproti loňsku, že už neodesílají prostřednictvím SDA Courrier, ale italskou poštou, což je vlastně jediná "výhoda" v tom, že v tomhle případě se dá zásilka sledovat jak na italském území, tak i pak u nás, i když až od momentu, kdy ji převezme pražská vyměňovací pošta, což bylo u mě tři dny po té, co opustila Itálii a doručována mi tak byla přesně následující týden po objednávce. A všechno došlo v pořádku. Přidali 2 niche a 1 mainstreamový originální vzorek navíc.

No pokud si někdo troufáte, tak tento týden mají až do neděle slevu 10 % na vše.