Surrender to Chance

29. srpna 2014 20:20
Offline Ayuri
Avatar
669 příspěvků moje polička 29. srpna 2014 20:20

Nakupujem tu opakovane a môžem len odporučiť. Dá sa tu vyskúšať takmer všetko. Vyhovuje mi  tiež možnosť výberu objemu vzoriek. Nevýhodou (pre netrpezlivých) je dlhšia doba dodania- cca 2 týždne.

Offline wendulka admin
Avatar
16570 příspěvků moje polička 15. prosince 2015 20:12

Tak jsem se odhodlala k první objednávce vzorků. Objednávala jsem v pátek 27. listopadu asi za 72 dolarů i s poštovným. V pondělí 30. listopadu už jsem dostala zprávu o expedici. Rozdělili mi to na dvě zásilky, jak už mě předem upozorňovala Ayuri, takže mi poslali dvě čísla. Každá odeslaná z úplně jiného státu, takže jedna opustila USA už 2. prosnce a byla mi doručena o týden později, tj. minulou středu 9. prosince.

A tady vzniklo mírné překvapení. Objednávala jsem celkem 5 vzorků a v téhle první zásilce byly 4, ty nejdražší. V té druhé zásilce tak zůstal jediný vzoreček za pouhé 3 dolary - podle mě trochu zvláštní způsob rozdělení. Ten opouštěl USA v sobotu 5. listopadu přes Los Angeles a byl mi doručen včera.

Ačkoliv mi ten jejich způsob dělení zásilek přijde divný, obojí přišlo bez cla, takže z mé strany zatím spokojenost.

Offline blackviolet
Avatar
3312 příspěvků moje polička 15. prosince 2015 22:02
Reakce na wendulka:

Oni jsou situovaní na dvou (možná teď i na třech) místech - v Denveru a v Pleasant Prairie a na každém místě mají jiné značky. Tak rozdělují objednávky podle toho, kdo co má.

Offline wendulka admin
Avatar
16570 příspěvků moje polička 15. prosince 2015 23:16
Reakce na blackviolet:

Aha, já jsem původně vyrozuměla, že to rozdělení je kvůli clu. Takže kvůli sortimentu? Tak potom to dává smysl. Jj, jedna obálka šla z Denveru, druhá z Pleasant Prairie. Díky moc za vysvětlení.

Offline wendulka admin
Avatar
16570 příspěvků moje polička 12. ledna 2016 14:01

Tak i tady se mi u druhé objednávky objevil zádrhel. Objednávala jsem hned po Vánocích, dnes dorazila druhá obálka s převážným množstvím vzorků z objednávky (minulý týden dorazila první obálka s jedním vzorkem). No a jakmile jsem ji rozbalila z bublinkové fólie, už jsem věděla, že je zle, protože pytlíček se vzorky uvnitř, byl mokrý. A bohužel zrovna rupla a kompletně vytekla viálka s tím nejdražším vzorkem z celé objednávky za dvacet dolarů.

Takže jsem viálku s uraženým vrchem vyfotila společně se zbývajícími vzorky plus obálku a napsala jim to všechno v e-mailu a poslala s fotkami s tím, zda mi pošlou nový nebo za něj vrátí peníze. Tak jsem zvědavá, jak se k tomu postaví.

Stalo se vám už něco podobného, prosím? Abych věděla, co očekávat.

Offline Ayuri
Avatar
669 příspěvků moje polička 12. ledna 2016 14:28
Reakce na wendulka:

Tak to je poriadna smola! Mne sa u nich nikdy nič podobné nestalo, takže neviem, ako riešia takéto prípady. Držím palce a dúfam, že ti škodu nahradia.

Daj potom vedieť, sama som zvedavá, ako budú reagovať.

Offline wendulka admin
Avatar
16570 příspěvků moje polička 12. ledna 2016 15:19
Reakce na Ayuri:

No ona to byla ta dlouhá štíhlá viálka na 1,5 ml, ta je fakt z tenounkého skla, takže jestli to někdo víc zmáčknul, tak se není co divit, že praskla. Totiž tu předchozí várku mi poslali v papírové krabičce, kterou obalili bublinkami a tu strčili do obálky. Tady vzali jen vzorky, dali je do sáčku a obalili bublinkami. Ale i tak to byla smůla, že to postihlo zrovna ten nejdražší vzorek.

Jj, určitě sem dám potom vědět výsledek.

Offline wendulka admin
Avatar
16570 příspěvků moje polička 27. ledna 2016 15:57

Tak hlásím, že můj příběh s rozbitým vzorkem z druhé objednávky má šťastný konec. Jedna z manažerek obchodu mi odpověděla už 14. ledna, že zaúkolovala jednu pracovnici, aby mi poslala náhradní vzorek a že ji mrzí, že to pošta rozbila s tím, že jsem o dva dny později dostala i nové číslo zásilky a o další dva dny později (18. ledna) už vzorek opustil Los Angeles a dnes mi byl doručen.

Tentokrát byl o něco lépe zabalen (víc vrstev bublinek), takže dorazil vcelku.

Tím pádem i tenhle obchod i nadále můžu doporučit. Takhle nějak by podobně jako u té mojí ztracené obálky u The Perfumed Court mělo řešení reklamací vypadat.

Offline Ayuri
Avatar
669 příspěvků moje polička 27. ledna 2016 19:26
Reakce na wendulka:

To je dobrá správa!  Môžeme s ľahkým srdcom  objednávať aj ďalej.