Zapomeňte na veškeré gurmánské oudovky, které jste až dosud zkoušely. Ne, že by nebyly dobré, ale tahle je prostě vyloženě k nakousnutí. Oud je tu zapracovaný jen jako téměř neznatelná orientální nitka, která táhne podél všemožných delikates. Tou první jsou borůvky rozmačkané s cukrem a se smetanou. Tou další jsou zkaramelizované kuličky hroznového vína, prokládané marcipánovými růžičkami, které zlehka poprášíme mletou kávou – v téhle fázi už po oudové nitce v podstatě není ani památky. A konečně je tu poslední dobrota, jíž je pižmově nadýchaná cukrová vata s mikroskopickými krystalky vanilkového cukru.
Zapomeňte na veškeré gurmánské oudovky, které jste až dosud zkoušely. Ne, že by nebyly dobré, ale tahle je prostě vyloženě k nakousnutí. Oud je tu zapracovaný jen jako téměř neznatelná orientální nitka, která táhne podél všemožných delikates. Tou první jsou borůvky rozmačkané s cukrem a se smetanou. Tou další jsou zkaramelizované kuličky hroznového vína, prokládané marcipánovými růžičkami, které zlehka poprášíme mletou kávou – v téhle fázi už po oudové nitce v podstatě není ani památky. A konečně je tu poslední dobrota, jíž je pižmově nadýchaná cukrová vata s mikroskopickými krystalky vanilkového cukru.