Pomaranč aj so zelenými lístočkami, veľmi vydarené, ako živé. Lenže po čase sa prestrieda s niečím, čo by som nazvala Protomonguerlainom, navrch so škoricou, čo v tomto prípade nebol šťastný nápad. Alebo by možno bol, keby sa tá škorica pridala k pomaranču sama a hento zamkla niekde v laboratóriu. Bohužiaľ z týchto dvoch to skôr vzdá škorica. Potom to už len dožíva v takom nejakom umelosladkolevanduľovom igelite.
jemně nasládlá levandulí -ale svěží mátou,kdysi jsem v ní cítila jen koření na pizzu(?)(rozmarýna,zelené listy),dnes ji vnímám podobně jako milovanou Diabolique-překrásnou pudrovou vzdušnou jemně pikantní a neotřelou,ruší mě malinko prachově sypký podtón staré kořenky ale ten vnímám jen blízko u pokožky,není to žádný neurvalec spíš tichý společník který vykřikne pádný argument když se mu zvedne teplota při vášnivé debatě
Pomaranč aj so zelenými lístočkami, veľmi vydarené, ako živé. Lenže po čase sa prestrieda s niečím, čo by som nazvala Protomonguerlainom, navrch so škoricou, čo v tomto prípade nebol šťastný nápad. Alebo by možno bol, keby sa tá škorica pridala k pomaranču sama a hento zamkla niekde v laboratóriu. Bohužiaľ z týchto dvoch to skôr vzdá škorica. Potom to už len dožíva v takom nejakom umelosladkolevanduľovom igelite.
jemně nasládlá levandulí -ale svěží mátou,kdysi jsem v ní cítila jen koření na pizzu(?)(rozmarýna,zelené listy),dnes ji vnímám podobně jako milovanou Diabolique-překrásnou pudrovou vzdušnou jemně pikantní a neotřelou,ruší mě malinko prachově sypký podtón staré kořenky ale ten vnímám jen blízko u pokožky,není to žádný neurvalec spíš tichý společník který vykřikne pádný argument když se mu zvedne teplota při vášnivé debatě