Začíná vodou rozředěnými květinami s typickým muglerovským tónem: sladkým pomerančovým květem, který se později prolíná s negumovým jasmínem. Květiny postupně sládnou vanilkou a měkkou ambrou a pokud má být řeč o pekárně, tak je cítit maximálně tak z dálky za rohem jako v En Passant a pečou v ní výhradně sladké bílé pečivo. Nakonec se rozleží do příjemně sladce krémové bílokvětinovky, vodní tón zmizí a připomíná Alien Essence Absolue v jemnější verzi, aby ji na úplný závěr ještě zasypal sladce pudrový poprašek s voskově medovým nádechem. Jak to na začátku moc nevypadalo, vyloupla se z ní povedená a příjemná vůně.
Tahle kytice si se mnou pěkně hraje a mě to moc baví. Tváří se nejdřív úplně nevinně jako sytá květinovka - pomerančový květ s jasmínem a dotek konvalinky. Ale než stačím zjistit, co za kvítky v sobě vlastně skrývá... má pro mě ta šibalka překvapení.
Z kuchyně se přihrne vůně čerstvě upečených briošek právě vytažených z trouby. Jsou to ty máslové s mletými lískovými oříšky a nastrouhanou pomerančovou kůrou, krásně do hněda vypečené s krystalky mořské soli.
Pak se květiny vrací a na světlý stůl z navoskovaného dřeva servírují ještě teplé briošky a skleničku s medem. Objeví se s nimi i tuberóza, která se doteď mezi nimi skrývala. Vůně pečiva se krásně prolíná se sytými květinami a krémovým pižmem.
Začíná vodou rozředěnými květinami s typickým muglerovským tónem: sladkým pomerančovým květem, který se později prolíná s negumovým jasmínem. Květiny postupně sládnou vanilkou a měkkou ambrou a pokud má být řeč o pekárně, tak je cítit maximálně tak z dálky za rohem jako v En Passant a pečou v ní výhradně sladké bílé pečivo. Nakonec se rozleží do příjemně sladce krémové bílokvětinovky, vodní tón zmizí a připomíná Alien Essence Absolue v jemnější verzi, aby ji na úplný závěr ještě zasypal sladce pudrový poprašek s voskově medovým nádechem. Jak to na začátku moc nevypadalo, vyloupla se z ní povedená a příjemná vůně.
Tahle kytice si se mnou pěkně hraje a mě to moc baví. Tváří se nejdřív úplně nevinně jako sytá květinovka - pomerančový květ s jasmínem a dotek konvalinky. Ale než stačím zjistit, co za kvítky v sobě vlastně skrývá... má pro mě ta šibalka překvapení.
Z kuchyně se přihrne vůně čerstvě upečených briošek právě vytažených z trouby. Jsou to ty máslové s mletými lískovými oříšky a nastrouhanou pomerančovou kůrou, krásně do hněda vypečené s krystalky mořské soli.
Pak se květiny vrací a na světlý stůl z navoskovaného dřeva servírují ještě teplé briošky a skleničku s medem. Objeví se s nimi i tuberóza, která se doteď mezi nimi skrývala. Vůně pečiva se krásně prolíná se sytými květinami a krémovým pižmem.