Musím souhlasit s andry, tahle verze je extrémní akorát v tom, že ta růže v ní je vyloženě bonbónková. Levanduli bych tu musela hledat jedině s lupou, zůstaly jen citrusy. Pačuli je tu o něco méně, ale je pořád příjemně "sametově" zelená. Přidali k ní větší dávku bílého pižma, vanilky, špetku mandlové tonky a trochu té ambroxanové hřejivosti. Není špatná, ale milovníky růže by asi opravdu brzy začala nudit.
V létě jsem v ní tu růži ani necítila.. Teď už ano. Bonparová (ehm, ovocná) růže s pačuli a větší porcí vanilky a ambroxanu (to nekopíruju složení, ale to fakt není ambra, alébrž taková ta jakože kašmírově hřejivá chumlavá teplá sladkost). Oproti původní verzi je sladší a tak nějak nudnější. Víc není ani o čem psát.
Musím souhlasit s andry, tahle verze je extrémní akorát v tom, že ta růže v ní je vyloženě bonbónková. Levanduli bych tu musela hledat jedině s lupou, zůstaly jen citrusy. Pačuli je tu o něco méně, ale je pořád příjemně "sametově" zelená. Přidali k ní větší dávku bílého pižma, vanilky, špetku mandlové tonky a trochu té ambroxanové hřejivosti. Není špatná, ale milovníky růže by asi opravdu brzy začala nudit.
V létě jsem v ní tu růži ani necítila.. Teď už ano. Bonparová (ehm, ovocná) růže s pačuli a větší porcí vanilky a ambroxanu (to nekopíruju složení, ale to fakt není ambra, alébrž taková ta jakože kašmírově hřejivá chumlavá teplá sladkost). Oproti původní verzi je sladší a tak nějak nudnější. Víc není ani o čem psát.