No vida, hustá sladká vanilka se dá přece jen zpracovat zajímavě. A jak? Překvapivě přidáním šťavnaté, ani ne moc trpké levandule s kapkou mandarinky a špetkou koření. Tím jí totiž sebereme nadbytečnou otravnou sladkost. Na pomoc přichází i lehké kouřové tóny labdana. Jediným „spojencem“ vanilky je muškát se svojí květinovou sladkostí, ale to už se dostavují drhnoucí dřeva, s jejichž pomocí se vanilka promění v příjemně sladkou (tak akorát), pudrově nadýchanou vůni.
No vida, hustá sladká vanilka se dá přece jen zpracovat zajímavě. A jak? Překvapivě přidáním šťavnaté, ani ne moc trpké levandule s kapkou mandarinky a špetkou koření. Tím jí totiž sebereme nadbytečnou otravnou sladkost. Na pomoc přichází i lehké kouřové tóny labdana. Jediným „spojencem“ vanilky je muškát se svojí květinovou sladkostí, ale to už se dostavují drhnoucí dřeva, s jejichž pomocí se vanilka promění v příjemně sladkou (tak akorát), pudrově nadýchanou vůni.