Vůni octově nakyslých švestek, macerovaných v kvalitním koňaku s tóny hořkoslané balzamické ambry jsem si zamilovala už ve Fordově Plum Japonais. Najdete je i zde jako součást pikniku ve sněhem zapadané, zimní mechové zahradě v nově postaveném dřevěném altánku, který ještě voní terpentýnem. Předchází mu dezert v podobě koláče se švestkami a meruňkami, posypaném perníčkovým kořením (lékořicový anýz), k němuž dostanete sklenici ledového matcha čaje s citronovou šťávou a oslazeného špetkou zkaramelizovaného vanilkového cukru s plátkem limetky a lístky máty. Doutnající dřevo z ohniště pak pozvolna rozehřívá zmrzlou zem. Hutností, intenzitou, výdrží a i technikou zpracování by se podle mě dala přirovnat k vůním Slumberhouse.
Vůni octově nakyslých švestek, macerovaných v kvalitním koňaku s tóny hořkoslané balzamické ambry jsem si zamilovala už ve Fordově Plum Japonais. Najdete je i zde jako součást pikniku ve sněhem zapadané, zimní mechové zahradě v nově postaveném dřevěném altánku, který ještě voní terpentýnem. Předchází mu dezert v podobě koláče se švestkami a meruňkami, posypaném perníčkovým kořením (lékořicový anýz), k němuž dostanete sklenici ledového matcha čaje s citronovou šťávou a oslazeného špetkou zkaramelizovaného vanilkového cukru s plátkem limetky a lístky máty. Doutnající dřevo z ohniště pak pozvolna rozehřívá zmrzlou zem. Hutností, intenzitou, výdrží a i technikou zpracování by se podle mě dala přirovnat k vůním Slumberhouse.