Je tradiční gurmánkou, která vás vezme na návštěvu do cukrárny na italském venkově. kde vám k venkovnímu posezení u stolků z ostrouhanotužkového cedrového dřeva hned na úvod naservírují kondenzované mléko s rumovými pralinkami. Zaujati mužem, skládajícím z korby menšího náklaďáku balík sena, si tak ani nevšimnete, že vám mezitím vychladl hrnek čaje, oslazený zcukernatělým medem a už vám obsluha nese misku s vanilkovým creme brulee. Ještěže v náprsní kapse máte schováno trochu sušeného tabáku. Ta jediná vás totiž zachrání od hyperglykemického šoku.
Je tradiční gurmánkou, která vás vezme na návštěvu do cukrárny na italském venkově. kde vám k venkovnímu posezení u stolků z ostrouhanotužkového cedrového dřeva hned na úvod naservírují kondenzované mléko s rumovými pralinkami. Zaujati mužem, skládajícím z korby menšího náklaďáku balík sena, si tak ani nevšimnete, že vám mezitím vychladl hrnek čaje, oslazený zcukernatělým medem a už vám obsluha nese misku s vanilkovým creme brulee. Ještěže v náprsní kapse máte schováno trochu sušeného tabáku. Ta jediná vás totiž zachrání od hyperglykemického šoku.