Proč to má v názvu ronka, když na ní musím čekat tak dlouho? Zprvu se mi dostalo lehce štiplavého koření v podobě zázvoru a pepře. A i já musím potvrdit, že ta zemitost pačuli spolu s prachovou skořicí, vetiverem a já nevím, čím ještě, působí, jako by tam přidali i modelínu :) .... Ha, konečně je tady ta tonka, ale ona není vůbec nijak zvlášť výrazná ani sladká, spíš je zapracovaná do mléčného santalu.
Proč to má v názvu ronka, když na ní musím čekat tak dlouho? Zprvu se mi dostalo lehce štiplavého koření v podobě zázvoru a pepře. A i já musím potvrdit, že ta zemitost pačuli spolu s prachovou skořicí, vetiverem a já nevím, čím ještě, působí, jako by tam přidali i modelínu :) .... Ha, konečně je tady ta tonka, ale ona není vůbec nijak zvlášť výrazná ani sladká, spíš je zapracovaná do mléčného santalu.