Také značka Terry de Gunzburg už má svoji čajovku. Zdá se, že po vlně oudových vůní je teď na řadě čaj. Z poslední doby třeba Annick Goutal a její čaj s citrónem L'Île au Thé, který klidně mohla nechat louhovat trochu déle, nebo čaje, které udělají v šálku parádu, ať je to Russian Tea od Masque nebo Philtre Ceylan od Atelier Cologne.
Terry nám uvařila taky dobrý černý čaj, i když na začátku to tak úplně nevypadá. Nejdřív se musíme osvěžit citronově zelenou verbenou s levandulí a dát si šálek čaje maté, pěkně po jihoamerickém způsobu z vydlabané dýně a s kovovým brčkem, které má na dolním konci sítko. Pak už stačí jenom pravidelně dolévat horkou vodu a o zábavu na celé dopoledne máte postaráno. Málokoho uvidíte v ranních hodinách na ulici v Buenos Aires bez "kalabasy" v ruce. No a poté, co nám maté dodal energii, se už se konečně dočkáme černého čaje. Čaj je silný a lahodný a po chvíli nás ještě překvapí příjemným aromatem sladkých mandlí.
Také značka Terry de Gunzburg už má svoji čajovku. Zdá se, že po vlně oudových vůní je teď na řadě čaj. Z poslední doby třeba Annick Goutal a její čaj s citrónem L'Île au Thé, který klidně mohla nechat louhovat trochu déle, nebo čaje, které udělají v šálku parádu, ať je to Russian Tea od Masque nebo Philtre Ceylan od Atelier Cologne.
Terry nám uvařila taky dobrý černý čaj, i když na začátku to tak úplně nevypadá. Nejdřív se musíme osvěžit citronově zelenou verbenou s levandulí a dát si šálek čaje maté, pěkně po jihoamerickém způsobu z vydlabané dýně a s kovovým brčkem, které má na dolním konci sítko. Pak už stačí jenom pravidelně dolévat horkou vodu a o zábavu na celé dopoledne máte postaráno. Málokoho uvidíte v ranních hodinách na ulici v Buenos Aires bez "kalabasy" v ruce. No a poté, co nám maté dodal energii, se už se konečně dočkáme černého čaje. Čaj je silný a lahodný a po chvíli nás ještě překvapí příjemným aromatem sladkých mandlí.