Typicky bianchiovská vůně, orientálně kořenitá, sladce medová a přesto suchá, lehce kouřová a kožená. Tady je ještě krásně doplněná kosatcem, čokoládovým pačuli, tabákovými listy a santalem a zaprášená pudrem. Tentokrát žádná divočina, ale sladký hebký balzám.
Francesca se nám po koriandrovém úvodu rozhodla ulepit prstíky prostřednictvím gurmánské polohy pačuli s tóny karamelu a kakaa, kterou můžete znát např z Monegalovy Mon Patchouly. Zvolila ale mnohem lepší variantu než on. Spojila ho totiž s máslovým kosatcem, perlivě sladkými kapkami nektaru z otočníku, aromatickým tabákem, kůží, mléčným santalem a hebkým bílým pižmem z Cuir Soyeux a poprášila najemno rozemletou teplou skořicí. V další fázi pak zahustila bíločokoládovou tonkou. A samozřejmě nechybí ani její typický podpis v podobě pryskyřičnatého finále s kosatcovým pudrem, propolisovou ambrou a fialkou tak, jak ho můžete najít už v jejích prvotinách Angel´s Dust nebo The Dark Side.
Typicky bianchiovská vůně, orientálně kořenitá, sladce medová a přesto suchá, lehce kouřová a kožená. Tady je ještě krásně doplněná kosatcem, čokoládovým pačuli, tabákovými listy a santalem a zaprášená pudrem. Tentokrát žádná divočina, ale sladký hebký balzám.
Francesca se nám po koriandrovém úvodu rozhodla ulepit prstíky prostřednictvím gurmánské polohy pačuli s tóny karamelu a kakaa, kterou můžete znát např z Monegalovy Mon Patchouly. Zvolila ale mnohem lepší variantu než on. Spojila ho totiž s máslovým kosatcem, perlivě sladkými kapkami nektaru z otočníku, aromatickým tabákem, kůží, mléčným santalem a hebkým bílým pižmem z Cuir Soyeux a poprášila najemno rozemletou teplou skořicí. V další fázi pak zahustila bíločokoládovou tonkou. A samozřejmě nechybí ani její typický podpis v podobě pryskyřičnatého finále s kosatcovým pudrem, propolisovou ambrou a fialkou tak, jak ho můžete najít už v jejích prvotinách Angel´s Dust nebo The Dark Side.